Cikkszám: Márka: SmallRig

Smallrig 4785 Cage For Blackmagic Design Cinema Camera 6K


Cikkszám: SR-4785 | Márka: SmallRig

Smallrig 4785 Cage For Blackmagic Design Cinema Camera 6K


Webáruház raktár

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Nyíregyházi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Debreceni üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

57990 Ft

tartalmazza a 27%-os áfát
Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

Védje a befektetését és rögzítse a tartozékokat a Blackmagic Design Cinema Camera 6K kamerájára a SmallRig eme dedikált kameraketrecével. Ez a védő alumíniumkeret egy vakupapucs csatlakozóval, egy oldalsó NATO-sínnel, több 1/4"-20-as menettel és 3/8"-16-os ARRI-stílusú tartozéktartókkal rendelkezik, amelyek a ketrec tetejébe, oldalaiba és aljába vannak beépítve. Egy objektívadapter-tartót is tartalmaz, amely segíti az olyan objektívadapterek, mint a Sigma MC-21/31 vagy hasonló, nehezebb objektívek támogatását.

A kamera kezelőszerveihez, rekeszeihez és csatlakozóihoz való hozzáférés megmarad, amikor a ketrec a kamerára van szerelve. A kamera két 1/4"-20-as csavarral rögzíthető az alján és egy csavarral a tetején, az alján lévő szilikonbetétek pedig biztosítják, hogy a kamera ne csavarodjon vagy karcolódjon. Az 1/4"-20-as menetek elhelyezése az alján és az oldalán lehetővé teszi, hogy a fényképezőgép könnyen átállítható legyen vízszintes és függőleges felvételi módból.

Megjegyzés: Ez a ketrec csak a Blackmagic Design Cinema Camera 6K modellhez illik, és nem kompatibilis a Pocket Cinema Camera 6K vagy 6K Pro modellekkel.


Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett