Cikkszám: Márka: Sirui

Sirui Traveler X-I-AT-125+B-00k


Cikkszám: 780529 | Márka: Sirui

Sirui Traveler X-I-AT-125+B-00k


Webáruház raktár

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

II. kerületi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Nyíregyházi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Debreceni üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

61890 Ft

tartalmazza a 27%-os áfát
Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

SIRUI Traveler X-I Compact - Carbon állvány gömbfejjel - ultra könnyű és szuper kompakt.

Ez a szuper könnyű, ultra kompakt és komfortos állványkészlet számos funkcióval és fejlesztéssel rendelkezik, ezért nem hiányozhat egyetlen túráról sem.

Sirui AT-125 szénszálas állvány B-00K gömbfejjel

A Sirui AT-125 egy könnyű és kompakt állvány, amely kiválóan alkalmas utazáshoz.A lábak és a középső oszlop tiszta szénszálból készült, az alumínium részek pedig üregesek a súly csökkentése, de a stabilitás megőrzése érdekében. Maga az állvány 660 grammot nyom, maximális terhelhetősége 3 kg. A Sirui AT-125 minimálisan 36 cm magasságra összecsukható, így ez egy kompakt és rugalmasan használható állvány. Az állvány menet közben nagyon könnyen beállítható a csavaros zárakkal és a két részből álló levehető középső oszlop segítségével, hogy talajszintű felvételeket készítsen és az állványt változatos szögekben pozícionálja.

B-00K gömbfej

A Sirui B-00K gömbfej egy Arca típusú kompatibilis, alumínium fej, amely 204 g súlyú és 10 kg teherbírású. A 7 cm magas gömbfej oldalán egy függőleges bevágás található, amely lehetővé teszi, hogy a csatlakoztatott kamera 90°-os szögben mozogjon függőleges felvételek készítéséhez. Az alján egy skála index irányjelzőkkel lehetővé teszi a kamera pontos mozgatását 360°-os pásztázásban. A gömbfej extra biztonságot nyújt felszerelésének a gyorskioldó lemezzel, amely a fej rögzítőjének kinyitásával kicsúsztatható, de a lemez kioldásához egy biztonsági zár kioldó gombot is meg kell nyomni.


Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett