Cikkszám: 6976100485358 Márka: PGYTECH

Válltáska PGYTECH OneGo Solo V2 6L (Mohazöld).


Cikkszám: P-CB-155 | EAN/Vonalkód: 6976100485358 | Márka: PGYTECH

Válltáska PGYTECH OneGo Solo V2 6L (Mohazöld).


Webáruház raktár

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Nyíregyházi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Debreceni üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

56400 Ft

tartalmazza a 27%-os áfát
Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

Könnyítse meg a szükséges fotós felszerelés szállítását! A PGYTECH OneGo Solo V2 válltáska biztosan elnyeri a fotózás szerelmeseinek tetszését – a funkcionalitást ötvözi egy minimalista, stílusos dizájnnal. Tartós, PU-bevonatú anyagból készült, így nagyon strapabíró és cseppálló. A széles nyílás kényelmes hozzáférést biztosít a benne elhelyezett eszközökhöz, míg a számos zseb és rekesz lehetővé teszi a hely tökéletes megszervezését.

Kényelmes hozzáférés a felszereléshez

A PGYTECH segítségével nem kell aggódnia, hogy lemarad a tökéletes pillanatról. A OneGo Solo V2 fotós táska szélesre nyílik, így pillanatok alatt megtalálhatja és előveheti a szükséges eszközöket. Ez ideális megoldás a terepen dolgozó fotósok számára!

Optimális helykihasználás

A OneGo Solo V2 táska segít a hely megfelelő megszervezésében és a rend fenntartásában. Sok zsebet és rekeszt kínál, ahol tárolhatja a szükséges kábeleket, powerbankokat, akkumulátorokat, sőt akár az iPadet vagy laptopot is. A 10 literes kapacitású modell elfér egy fényképezőgép és 3 objektív, vagy 2 fényképezőgép és 2 objektív, illetve egy DJI Mini, Mavic vagy Air drón a szükséges tartozékokkal együtt. Emellett 3 speciális DIY rekesz is rendelkezésre áll, amelyekkel könnyedén testre szabhatja a táska belső terét – állítsa be úgy, ahogy szeretné!

Praktikus zsebek

Szeretne tartalék akkumulátorokat kéznél tartani? Nem probléma – a OneGo Solo V2 táska több kisebb zsebbel is rendelkezik, amelyek tökéletesek ezek tárolására. Színes jelzők (zöld és piros) is találhatók benne, amelyek csavarhúzóként is szolgálhatnak, és amelyekkel az akkumulátor töltöttségi szintjét jelölheti! Van hely egy tollnak, egy mágneses zsebnek, ahol tárolhat kábeleket vagy merevlemezeket, valamint hálós zsebek, amelyekbe szűrők vagy egér férnek.

Strapabíró kivitel

A kiváló minőségű PU-bevonatú anyagok használatának köszönhetően a táska rendkívül tartós és ellenáll a sérüléseknek, például a karcolásoknak. A cseppállóság miatt sem kell aggódnia a felszerelés biztonsága miatt a szállítás során! Ráadásul a táska tartós cipzárakkal van ellátva, amelyek rendkívül hosszú élettartamúak és sima működést garantálnak. A lopás elleni védelem érdekében egy speciális hurok is található rajta.

Még több kényelmi funkció

A OneGo Solo V2 egy speciális csattal van felszerelve, amely lehetővé teszi a pánt hosszának gyors beállítását. Emellett szabadon hordhatja akár a bal, akár a jobb vállán. További előnye a puha EVA párna, amely csökkenti a nyomást és nagyobb kényelmet biztosít. A praktikus fogantyú megkönnyíti a táska hordozását, az alsó pántok pedig lehetővé teszik további felszerelések, például állvány szállítását. Van egy kis AirTag zseb, egy összehajtható kulacszseb és egy első cipzáras rekesz is, amely ideális okostelefon, bankkártyák vagy kulcsok tárolására.

A csomag tartalma

  • Táska
  • C rekesz x2
  • D rekesz x1
  • Tartozék pánt x2

Gyártó: PGYTECH
Név: OneGo Solo V2
Modell: P-CB-155
Szín: Zöld
Kapacitás: 10 l
Anyag: Poliészter, PU
Súly: 0,73 kg
Belső méretek: 430 x 240 x 140 mm
Külső méretek: 450 x 250 x 160 mm
Pánt hossza: 50-150 cm


Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett