Cikkszám: 5905316148802 Márka: Sunnylife

Set of 3 Sunnylife A3-FI685 szűrők állítható CPL, CPL+ND8+ND1


Cikkszám: A3-FI685 | EAN/Vonalkód: 5905316148802 | Márka: Sunnylife

Set of 3 Sunnylife A3-FI685 szűrők állítható CPL, CPL+ND8+ND1


Webáruház raktár

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Nyíregyházi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Debreceni üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

10700 Ft

tartalmazza a 27%-os áfát
Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

Sunnylife A3-FI685 szűrőkészlet állítható CPL, CPL+ND8+ND1 szűrőkkel.

A Sunnylife szűrők hűen reprodukálják a színeket, miközben képesek megóvni a lencséje karcolásoktól, nedvességtől és olajfoltoktól. Ezek a szűrők kiváló választást jelentenek mind az amatőrök, mind a tapasztalt profik számára, akik tökéletes képminőséget kívánnak elérni bármilyen körülmények között. A szűrőkeretek ultrakönnyű repüléstechnikai minőségű alumíniumból készültek, amely kivételes tartósságot biztosít.

CPL Szűrők - Felfedés a Természetes Szépségét
A CPL szűrő eltávolítja a nem fémes felületekről tükröződéseket és fokozza a színeket. Elengedhetetlen üvegen keresztüli, víz feletti vagy víz alatti felvételek készítéséhez, egyedi hatásokat nyújt különféle világítási körülmények között.

ND Szűrők - Világítás és Mozgás Mesterfokon
Az ND szűrő lehetővé teszi a kamerába jutó fény mennyiségének pontos szabályozását, megakadályozva a túlexponálást, és hozzájárul a mélyebb színpalettához és jobb színtelítettséghez. Ezenkívül lehetővé teszi a záridő csökkentését is, ami elmosódási hatások létrehozását teszi lehetővé, így dinamikát és életet adva fotóinak, ideális például vízesések vagy más dinamikus jelenetek mozgásának megörökítéséhez.

Magas Minőség
A Sunnylife szűrőkészlet a DJI AIR 3 kamerához készült. Alumíniumból és optikai üvegből készültek, mindössze 4g súlyúak szűrőnként, és kompakt méretükkel könnyű használatot és szállítást biztosítanak. A készlethez elegáns tok is tartozik, amit puha EVA habbal béleltek ki, így a szűrők biztonságosan tárolhatók utazás közben.

Műszaki adatok:

Márka: Sunnylife

Kompatibilitás: AIR 3

Súly per szűrő: 4g

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett