Cikkszám: Márka: Sennheiser

Sennheiser XS LAV Mobile Lavalier mikrofon 3,5mm jack csatlakozóval


Cikkszám: 509260 | Márka: Sennheiser

Sennheiser XS LAV Mobile Lavalier mikrofon 3,5mm jack csatlakozóval


Webáruház raktár

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

II. kerületi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Nyíregyházi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Debreceni üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

19400 Ft

tartalmazza a 27%-os áfát
Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

Akár számítógépet, akár TRRS-csatlakozóval rendelkező mobileszközöket használ, a Sennheiser XS Lav Mobile segítségével egyszerűen és hatékonyan rögzítheti magát. Ezt a lav mikrofont úgy tervezték, hogy Sennheiser-minőségű hangzást biztosítson Önnek egy könnyen használható, pénztárcabarát formában.

Használja mobilvideók rögzítéséhez, Facebook vagy Instagram Live közvetítéshez, vagy bárhol máshol, ahol szüksége van egy kényelmes mikrofonra, amely 3,5 mm-es TRRS csatlakozóval végződik. A minden irányú polármintázat a hangot a kapszula körül mindenhonnan felveszi, így a pozicionálás gyerekjáték. Egy mikrofoncsipeszt, egy habszivacs szélvédőt és egy kényelmes hordtáskát tartalmaz.

A megfelelő eszköz a munkához


Az XS Lav egy minden irányban irányított mikrofonnal rendelkezik, amely a professzionális műsorszóró alkalmazásokban leggyakrabban használt típus. A mikrofon ruházatra történő diszkrét rögzítésének lehetősége professzionális megjelenést és nagyszerű hangzást biztosít.

Egyszerű és hatékony


Az XS Lav beállítása problémamentes. Telefonja vagy számítógépe automatikusan átvált a beépített mikrofonról erre a mikrofonra, nincs szükség további lépésekre. Egyszerűen csak csatlakoztassa a kábelt a készülékéhez és máris készen áll a felvételre.

Felvétel tisztán és érthetően


A hangfelvételek frissítése az egyik legjobb módja a tartalom minőségének javításának. A számítógépek és mobileszközök beépített mikrofonjai hagyományosan nem csak az Ön hangját rögzítik. A zavaró szobazajok eltávolítása segít a hangra összpontosítani, így kellemesebb élményt nyújt a hallgató számára.


Műszaki adatok

Formafaktor: Lavalier
Hangmező: Mono
Polar Pattern: Minden irányú
Kimeneti csatlakozó: 1db 1/8" / 3,5 mm-es TRRS csatlakozó
Digitális kimeneti csatlakozó: Nincs
Fejhallgató kimenet: Nincs
Kábel hossza: 2 m


 


Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett