Cikkszám: 5906168430107 Márka: APEXEL

Selfie stick/tripod Bluetooth APEXEL APL-D6 (fekete)


Cikkszám: APL-D6 | EAN/Vonalkód: 5906168430107 | Márka: APEXEL

Selfie stick/tripod Bluetooth APEXEL APL-D6 (fekete)


Webáruház raktár

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Nyíregyházi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Debreceni üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

22700 Ft

tartalmazza a 27%-os áfát
Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

Ismerd meg az APEXEL APL-D6 Bluetooth állvány sokoldalúságát és innovációját, amely ötvözi a szelfi bot, a gimbal stabilizátor és az állvány funkcióit. Tervezése nemcsak egyszerűbbé teszi a fotózást bármilyen szögből, hanem stabilitást is biztosít további alkalmazások használata nélkül. A mellékelt távirányító, amely kényelmesen elhelyezhető az állvány testében, tökéletes eszközzé teszi az APEXEL APL-D6-ot mindazok számára, akik kompromisszumok nélkül szeretnék megörökíteni a tökéletes pillanatot.

Beépített stabilizátor

Az APEXEL APL-D6 kiemelkedik a beépített stabilizátorával, amely egy funkcionális gimbalként működik. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy sima és stabil felvételeket készítsenek, megszüntetve a külső képstabilizáló alkalmazások szükségességét.

Távirányító pilótával

A mellékelt távirányító jelentősen kibővíti a kreatív lehetőségeket, lehetővé téve fotók és videók készítését távolról. A távirányító könnyen elhelyezhető az állvány testében, megakadályozva annak elvesztését, így mindig kéznél van, amikor szükség van rá. Ez a funkció ideális megoldássá teszi az APEXEL APL-D6-ot csoportképekhez, szelfikhez és olyan helyzetekhez, amikor te is részese szeretnél lenni a pillanatnak, nem csak megfigyelő.

Sokoldalú használat

Az APEXEL APL-D6 állvány páratlan sokoldalúságot kínál, lehetővé téve, hogy szelfi botként, gimbal funkcióval ellátott állványként vagy hagyományos állványként használjuk. Tervezése könnyű váltást tesz lehetővé a módok között, így tökéletes eszköz azok számára, akik értékelik a rugalmasságot a tartalomkészítés során. A fotók függőleges és vízszintes készítésének lehetősége tovább hangsúlyozza univerzalitását, így különböző fotós és filmes helyzetekben is kiválóan használható.

Márka: Apexel
Modell: APL-D6
Szín: Fekete


Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett