Cikkszám: 5906168437465 Márka: APEXEL

Selfie bot/ bluetooth állvány lámpával APEXEL L13d (fekete)


Cikkszám: L13d | EAN/Vonalkód: 5906168437465 | Márka: APEXEL

Selfie bot/ bluetooth állvány lámpával APEXEL L13d (fekete)


Webáruház raktár

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Nyíregyházi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Debreceni üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

10600 Ft

tartalmazza a 27%-os áfát
Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

Selfie bot/ bluetooth állvány lámpával APEXEL L13d (fekete)

Az APEXEL L13d selfie bot/ bluetooth állvány lámpával egy fejlett eszköz, amely egyesíti a selfie bot, állvány és kiegészítő lámpa funkcióit. Modern kialakításának és innovatív funkcióinak köszönhetően az APEXEL L13d ideális fotók és videók készítéséhez különféle fényviszonyok mellett, legyen az beltéren vagy kültéren. Legyen szó tökéletes selfie elkészítéséről, vlog rögzítéséről vagy élő közvetítésről, ez a selfie bot mindent biztosít, amire szükséged lehet.

Rugalmas beállítás és kényelmes használat
Az APEXEL L13d végtelenül állítható hosszúsága 21 cm-től 116 cm-ig terjed, lehetővé téve a magasság és a szög testre szabását. Az eszköz továbbá lehetőséget nyújt a telefon szabad forgatására 360 fokban, valamint a szög állítására 220 fokban, teljes kontrollt biztosítva a keret felett. Kompakt méretének köszönhetően összecsukva (21 cm) könnyen elfér egy táskában vagy hátizsákban, így tökéletes utazási társ.

Vezeték nélküli irányítás és egyszerű használat
Az APEXEL L13d selfie bot vezeték nélküli bluetooth távvezérlővel van felszerelve, amely lehetővé teszi az eszköz könnyű és kényelmes irányítását akár 10 méteres távolságból. A távvezérlő dedikált gombokkal rendelkezik a fotók készítéséhez és az eszköz be-/kikapcsolásához, teljes szabadságot biztosítva a felvételek készítésében anélkül, hogy meg kellene érintened a telefonodat. Ez a funkció különösen hasznos csoportos fotózásnál vagy távoli felvételkészítésnél.

Beépített kiegészítő fény
Az APEXEL L13d egyik kulcsfontosságú jellemzője a beépített kiegészítő lámpa, amely három különböző világítási módot kínál: meleg, természetes és hideg fényt. Mindegyik mód hat lépésben állítható fényerősséggel rendelkezik, lehetővé téve a világítás környezethez történő igazítását és a tökéletes hatás elérését fotóidban és videóidban. A kiegészítő fény különösen hasznos alacsony fényviszonyok mellett, egyenletes és fényes megvilágítást biztosítva az arc vagy tárgy számára.

Stabil kialakítás és tartós anyagok
Az APEXEL L13d kiváló minőségű anyagokból készült, mint például rozsdamentes acél és tartós műanyagok, biztosítva hosszú élettartamát és ellenállását a sérülésekkel szemben. Az állvány csúszásmentes lábakkal rendelkezik, amelyek garantálják a stabilitást bármilyen felületen, még nehéz körülmények között is. Ezenkívül az esernyő-stílusú kialakítás lehetővé teszi az állvány könnyű és gyors kinyitását és összecsukását, még kényelmesebbé téve használatát.

Termék adatok:
- Név: Selfie bot/ bluetooth állvány lámpával APEXEL L13d (fekete)
- Gyártó: Apexel
- Modell: L13d
- Szín: Fekete
- Hossz: Állítható 21 cm-től 116 cm-ig
- Anyag: Rozsdamentes acél, műanyag
- Világítási módok: Meleg, természetes, hideg fény
- Maximális magasság: 116 cm
- Távvezérlő hatótávolsága: Akár 10 méter
- Csúszásmentes lábak: Igen, különböző felületekhez való stabilitás érdekében

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett