Cikkszám: Márka: Samyang

Samyang Remaster Slim moduláris objektív (Sony FE)


Cikkszám: F1215806101 | Márka: Samyang

Samyang Remaster Slim moduláris objektív (Sony FE)


Webáruház raktár

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Nyíregyházi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Debreceni üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

159890 Ft

tartalmazza a 27%-os áfát
Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

A Remaster Slim sorozatot a klasszikus point-and-shoot (P&S) fényképezőgépek ihlették, ötvözve a retro inspirációt a legmodernebb technológiával. A kompakt és könnyű kialakítású objektívek tökéletesek utazáshoz, utcai és mindennapi fotózáshoz, és három különböző gyújtótávolságot kínálnak - 21 mm F3,5, 28 mm F3,5 és 32 mm F2,8 - egyetlen mágneses bajonettes rögzítő rendszerben.

Moduláris kialakítás

A Remaster Slim ötvözi a kreativitást és a funkcionalitást három cserélhető fókusztávolsággal: 21mm F3.5, 28mm F3.5 és 32mm F2.8. A full-frame tükör nélküli Sony E-mount fényképezőgépekkel kompatibilis rendszer lenyűgöző képminőséget biztosít, és sokoldalú fényképezési élményt nyújt minden típusú fényképezéshez.

Optimális hordozhatóság

A mindössze 66,5 g súlyú (az RS 32mm F2.8 objektív esetében) és a mindössze 19,5 mm-es vastagságnak köszönhetően ez az objektív a hagyományos objektívek súlyának csaknem felét teszi ki, így ideális az utazó fotósok számára. Úgy tervezték, hogy könnyen elférjen a zsebben, így arra ösztönzi a felhasználókat, hogy mindenhová magukkal vigyék fényképezőgépüket, és kompromisszumok nélkül örökítsék meg az élet spontán pillanatait.

Fokozott kényelem

Az AF/MF kapcsolóval felszerelt RS AF modul a gyors fókuszmódváltáshoz, a fókuszálási gyűrű pedig a nagyobb pontosságot szolgálja. A szabványos 49 mm-es szűrőmenettel a felhasználók kreatív szűrőket adhatnak hozzá az optimalizált képekhez, míg az USB-C port egyszerű firmware-frissítést tesz lehetővé, hogy az objektív mindig naprakész maradjon a legújabb funkciókkal.

Close-Up előadás

A Remaster Slim kiválóan alkalmas a közeli felvételek készítésére a rövid minimális fókusztávolságával, amely 21 mm-nél 0,18 m-től 32 mm-nél 0,37 m-ig terjed. Kézi fókuszálási módban ezek a távolságok még rövidebbek, így páratlan sokoldalúságot kínál az egyedi perspektívájú, dinamikus felvételek készítéséhez.

Optikai teljesítmény

A Remaster Slim objektíveket minden fókusztávolságon kiváló teljesítményre tervezték. Minden lencse fejlett elemeket tartalmaz az élesség, a tisztaság és a minimális torzítás biztosítása érdekében. Az RS 21mm FE 6 csoportban 7 elemet tartalmaz, köztük 2 PMo és 1 ED elemet, így kiváló nagylátószögű teljesítményt nyújt minimális kromatikus aberrációval. Az RS 28mm FE 6 elemmel rendelkezik 6 csoportban, 2 PMo, 1 HR és 1 ED elemmel a fokozott felbontás és a csökkentett torzítás érdekében, éles eredményt kínálva a teljes képkivágásban. Az RS 32mm FE 6 elemet tartalmaz 6 csoportban, 2 PMo és 1 HR elemmel, amely még a legszélesebb rekesznyílásnál is tiszta, éles képeket biztosít. Minden objektív 7 lamellás rekesznyílással rendelkezik a sima bokeh érdekében, valamint a jellegzetes UMC bevonattal, amely csökkenti a becsillanásokat és a szellemképeket az optimális képminőség érdekében.


Műszaki Adatok

Átmérő: 63
Membrán lapátok: 7
Szűrőméret (kör alakú): 49
Objektív/kamera foglalat: Sony E


Doboz Tartalma

RS AF modul FE
21mm F3.5
28mm F3.5
32mm F2.8
Objektív sapka
Objektív napellenző


 


Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett