Cikkszám: Márka: Samyang

Samyang AF 85mm f/1.4 FE II objektív Sony E


Cikkszám: F1213006101 | Márka: Samyang

Samyang AF 85mm f/1.4 FE II objektív Sony E


Webáruház raktár

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

II. kerületi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Nyíregyházi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Debreceni üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

319990 Ft

tartalmazza a 27%-os áfát
Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

A Samyang AF 85mm f/1.4 FE II a fejlett optikát és a kifinomult kezelhetőséget ötvöző, könnyű és kompakt rövid teleobjektív ideális portrékhoz és gyenge fényviszonyok között. Második generációjában sikerült csökkenteni a méretet és a súlyt, miközben javult az optikai és az autofókusz teljesítménye. A 8 csoportba rendezett 11 optikai elemmel rendelkező objektív nagy fénytörésű és extra alacsony szórású elemeket használ, hogy olyan üvegfelületet érjen el, amely sima, krémszerű bokeh-t biztosít. Ugyanebből a célból az objektív kilenc lamellás rekeszmembránnal van felszerelve. Az autofókusz-rendszert STM motorral dolgozták át, amely gyorsan és csendesen rögzíti a témákat, és a testreszabható AF Lock gombnak és fókuszgyűrűnek köszönhetően többféleképpen vezérelhető. A teljes egészében fémből készült objektív teste teljes időjárásálló szigeteléssel rendelkezik, amely távol tartja a nedvességet, a port és más szennyeződéseket.

  • A normál hosszúságú prime objektív a Sony E-bajonettes tükör nélküli full-frame fényképezőgépekhez készült, de APS-C modellekkel is használható, ahol 75 mm-es egyenértékű gyújtótávolságot biztosít.
  • A teljesen testreszabható fókuszgyűrű és az AF-zár gombok a vezérlés új szintjét biztosítják, így az objektívet pontosan az Ön fotózási stílusához igazíthatja.
  • A fényerős f/1,4 maximális rekeszérték jól használható gyenge fényviszonyok mellett végzett munkához, és nagyobb kontrollt biztosít a fókusz pozíciója felett, amikor sekély mélységélesség-technikákat használ.
  • A belső fókusz kialakítás az időjárásálló tömítéssel együtt biztosítja a por- és nedvességállóságot.
  • A beépített autofókusz-motor a Sony fényképezőgépek fókuszrendszerével együttműködve gyors, pontos és precíz AF-vezérlést biztosít. A fókuszpozíció finomításához a kézi fókusz felülbírálása is rendelkezésre áll.
  • A kilenc lamellás rekesz hozzájárul a sima és kellemes bokeh minőséghez.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett