Cikkszám: 6976100482432 Márka: PGYTECH

Hordtáska PGYTECH for DJI Air 3 (P-45A-010) koffer


Cikkszám: P-45A-010 | EAN/Vonalkód: 6976100482432 | Márka: PGYTECH

Hordtáska PGYTECH for DJI Air 3 (P-45A-010) koffer


Webáruház raktár

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Nyíregyházi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Debreceni üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

31500 Ft

tartalmazza a 27%-os áfát
Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

PGYTECH Vízálló Hordtáska DJI Air 3-hoz (P-45A-010)

Keres egy kényelmes és biztonságos módot, hogy a DJI Air 3 drónját szállítsa? A tágas PGYTECH táska pontosan az, amire szüksége van! Az IP67 vízállósági besorolás és az ellenálló anyagok segítségével a táska problémamentesen ellenáll az ütődésekkel és ütközésekkel szemben. Kifejezetten tervezett rekeszei segítenek rendben tartani mindent, és a beépített nyomásszelep szinte bármilyen körülmények között fokozza a biztonságot.

Optimális Szervezés Különleges Rekeszekkel
Ez a táska kényelmes tárolást biztosít a DJI Air 3 készletéhez. Többé nem szükséges külön szállítani a drónt és a tartozékokat! A gondosan megtervezett termékszerkezetnek köszönhetően könnyedén fenntarthatja a rendet. A táskában különleges rekeszek találhatók a DJI Air 3-hoz, intelligens akkumulátorokhoz, szűrőkhöz, kábelekhez és töltőállomásokhoz. Még a távvezérlőt is tárolhatja anélkül, hogy eltávolítaná a propellereket és a rudakat!

Páratlan Stabilitás
A rekeszek nemcsak a hely optimális kihasználását segítik elő, hanem további védelmet is nyújtanak a benne lévő készülékeknek. A kiváló minőségű EVA hab tökéletesen körülöleli a drónt és a tartozékokat, megakadályozva azok kiesését és védve az ütődésektől. Ez biztosítja, hogy felszerelése bármilyen rázós úton biztonságosan a helyén maradjon!

Szinte bármilyen körülményhez alkalmas
A PGYTECH táska még extrém időjárási körülmények között is megállja a helyét. Az IP67 vízállósági besorolás azt jelenti, hogy akár 1 méter mély vízben is alámerítheti aggodalom nélkül! A termék emellett egy speciális szeleppel is rendelkezik, amely biztonságos nyitást tesz lehetővé jelentős nyomáskülönbség esetén is, például magasságváltozásoknál. Vigye magával drónját a következő kalandra, biztosítva, hogy szállítás közben jól védve legyen!

Lopás elleni védelem
Ez a termék segít a dróntól való lopás elleni védelemben is. Megerősített zárakkal van felszerelve, amelyek megbízható zárást biztosítanak, miközben kényelmes hozzáférést kínálnak. Ezenkívül a kettős lyuk kialakítás lehetővé teszi további lakatok használatát, tovább fokozva felszerelése biztonságát és nyugalmát!

Praktikus és strapabíró
Ez a praktikus táska sok éven át jól szolgálja majd. Tartós, sérülésálló anyagokból készült, ami rendkívül ellenállóvá teszi a korrózióval és a kopással szemben. Bátran használhatja extrém hőmérsékleti körülmények között is, akár -25°C-tól egészen 60°C-ig. Az ergonomikus, csúszásmentes fogantyú megkönnyíti a táska hordozását.

Gyártó
PGYTECH

Modell
P-45A-010

Szín
Fekete

Kompatibilitás
DJI Air 3

Anyag
PP, EVA

Vízállósági besorolás
IP67

Méretek
384 x 296 x 146 mm

Súly
2.6 kg

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett