Cikkszám: Márka: Pentax

Ricoh GR III Diary Edition kamera


Cikkszám: 01248 | Márka: Pentax

Ricoh GR III Diary Edition kamera


Webáruház raktár

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

II. kerületi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Nyíregyházi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Debreceni üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

409990 Ft

tartalmazza a 27%-os áfát
Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

A Ricoh GR III Diary Edition digitális fényképezőgép a gyors, kompakt fényképezőgépek népszerű sorozatának régóta várt tagja, a Ricoh GR III Diary Edition digitális fényképezőgép folytatja a zsebben hordozható erőművek örökségét, lenyűgöző képminőséget, gyors reagálást és óriási hordozhatóságot kínálva. Az újratervezett képalkotási funkciókkal rendelkező GR III 24,2 megapixeles APS-C CMOS érzékelőt és GR Engine 6-ot tartalmaz, hogy megvalósítsa a sima tónusosságot, a gazdag színvilágot és a nagy érzékenységet ISO 100-102400 között, valamint a nagy felbontású 14 bites DNG állóképek vagy Full HD videók készítésének képességét. Az érzékelő kialakítását egy 18,3 mm-es, f/2,8-as fókuszú primer objektív egészíti ki, amelynek 35 mm-es gyújtótávolsága 28 mm-nek felel meg. Emellett a GR-nél először a 3 tengelyes rázkódáscsökkentő rendszer kompenzálja a fényképezőgép rázkódásának hatásait. Fizikailag a GR III a megszokottan kompaktnak tűnik, de áttervezett kezelőszerveket tartalmaz, amelyek nagyobb, kényelmesebb fogást tesznek lehetővé, miközben a fizikai kezelőszervek továbbra is könnyen elérhetők. A 3,0"-os, 1,037 m képpontos LCD kijelzőt a képkompozícióhoz, a lejátszáshoz és a menü navigációhoz használják és az érintőképernyő kialakítása intuitív vezérlést kínál a Touch AF képességekkel együtt. Emellett a beépített Bluetooth LE és Wi-Fi segítségével párosítható egy mobileszközzel a fájlok gyors, vezeték nélküli átviteléhez az okostelefonra vagy táblagépre.

Diary Edition

  • A fényképezőgép váza textúrázott fémfelülettel készült, hogy tükrözze a fényképezőgép megbízhatóságát és minőségét, a textúrázott felület pedig biztos fogást biztosít. A vonzó felület olyan megjelenést is kölcsönöz a fényképezőgépnek, amely többnek tűnik, mint egy képalkotó eszköz, a meleg színnek köszönhetően pedig a fényképezőgép könnyedén beleolvad a mindennapi életbe.
  • A Negatív-filmes képvezérlési mód a negatív film alapján állítja be a színtónusokat, lehetővé téve a negatív filmről nyomtatott fényképek retro megjelenését.
  • A kikapcsolási információs kijelző mutatja az aktuális firmware-verziót és az egy nap alatt készült felvételek számát.
  • Az ImageSync kikapcsolási funkcióval továbbfejlesztett okostelefon-integráció már elérhető. A fényképezőgép táskájában tartva ellenőrizheti és továbbíthatja a képeket, valamint kikapcsolhatja a készüléket.
  • Az eredeti kikapcsolási képernyőn az eredeti, dombornyomásos terméklogó látható szövetszerű textúrájú háttér előtt, a fényképezőgép vázának kivitelét szimbolizáló színnel.

24.2MP APS-C CMOS érzékelő és GR Engine 6

A frissített kivitel 24,2 megapixeles APS-C CMOS érzékelőt tartalmaz, amelyhez egy új GR Engine 6 párosul, így nagy felbontású 14 bites DNG vagy JPEG állóképeket készít lenyűgöző tónusú, természetes színvisszaadással és nagy érzékenységgel ISO 100-102400 között. A teljes felbontású, nagy látószögű képek és egy pár hasznos crop üzemmód mellett, 35 mm 15 MP és 50 mm 7 MP - szimulálhatja a hosszabb gyújtótávolsággal való munka megjelenését. A GR III az állóképek mellett Full HD 1080 videók rögzítésére is képes 60, 30 és 24 képkockasebességgel.

Széles látószögű objektív

A 18,3 mm-es fix primer objektív kényelmes, 28 mm-es egyenértékű nagylátószögű objektívet kínál, amelyet f/2,8-as maximális rekeszérték egészít ki, így a különböző fényviszonyok mellett végzett munkához is megfelelő. Az optikai konstrukció hat elemet tartalmaz négy csoportban, köztük két aszférikus elemet, amelyek segítenek csökkenteni a szférikus aberrációkat és a torzítást a jobb élesség és a pontos megjelenítés érdekében. Két fókuszálási mód is megfelel az általános témákkal való munkához, 10 cm-től a végtelenig, míg a dedikált makró beállítás a 6-12 cm-es tartományban lévő közeli témákkal való munka előnyeit szolgálja. Egy belső kétfokozatú effektív (ND 0,6) szűrő is rendelkezésre áll, amely akár a zársebesség lassításához, akár a szélesebb rekeszértékkel való munkavégzéshez használható és az objektív kilenc lamellás rekeszmembránnal rendelkezik, amely hozzájárul a sima bokeh minőséghez. Emellett az újratervezett objektív kialakítása nagyobb kontrasztot is eredményez, és 1,5 mm-rel vékonyabb, mint a korábbi GR/GR II digitális fényképezőgépek.

Rázkódáscsökkentő rendszer

A GR fényképezőgépben először megjelenő 3 tengelyes rázkódáscsökkentő rendszer segít minimalizálni a fényképezőgép rázkódásának megjelenését, hogy elősegítse a kézből történő élesebb felvételkészítést lassabb zársebességeknél. A Rázkódáscsökkentő rendszert a beépített 28 mm-es egyenértékű objektívvel való használatra optimalizálták, ami kisebbé és hatékonyabbá teszi. Emellett az SR egység moirécsökkentő és poreltávolító képességekkel is rendelkezik.

Kialakítás

  • A GR-sorozat jellemzője a kompakt, zsebre vágható méret, miközben a nagy képérzékelő és a fényerős főobjektív is megmarad.
  • A beépített 3,0"-os, 1,037 m képpontos LCD kijelző kapacitív érintőképernyős kialakítással rendelkezik, amely intuitív, megszokott kezelést biztosít a fényképezés, a lejátszás és a menüben való navigálás során.
  • A fényképezőgép hátsó elrendezése teljesen újratervezésre került és a nagyobb, kényelmesebb hüvelykujjas markolatot helyezi előtérbe a könnyen elérhető fizikai tárcsákkal együtt. Emellett az ADJ kar, az FN gomb és az érintéses AF műveletek programozhatók bizonyos hozzárendelhető funkciók kezelésére a személyre szabottabb vezérlés érdekében.
  • Az indítási idő 0,8 másodpercre csökkent és a hibrid AF teljesítménye felgyorsult a zökkenőmentesebb működés érdekében.
  • A beépített Bluetooth LE és Wi-Fi vezeték nélküli kapcsolatot biztosít a fényképezőgép és egy párosított mobileszköz között és lehetővé teszi a helyadatok beágyazását a fájlokba, valamint a fájlok átvitelét a mobileszközre, még akkor is, ha a fényképezőgép ki van kapcsolva.
  • A mellékelt DB-110 újratölthető lítium-ion akkumulátor körülbelül 200 felvételt biztosít egy feltöltéssel.
  • Az USB Type-C port lehetővé teszi a fájlok átvitelét vagy az akkumulátor fényképezőgépen belüli feltöltését.

A doboz tartalma

Ricoh GR III Diary Edition kamera
Ricoh DB-110 újratölthető lítium-ion akkumulátor (3,6V, 1350mAh)
Ricoh I-USB166 USB kábel
Tápegység adapter
AC dugó
Kézpánt
Ricoh GN-1 gyűrűs kupak
Vakupapucs fedél

Műszaki adatok

  • Érzékelő felbontása: effektív 24,24 megapixel (6000 x 4000)
  • Képérzékelő: APS-C CMOS
  • Képstabilizálás: Sensor-Shift, 3 tengelyes
  • Gyújtótávolság: 18.3mm
  • Maximális rekesznyílás: f/2.8
  • ISO érzékenységi tartomány: 100 és 102 400 között automatikus módban
  • Belső felvételi módok: H.264/MOV 1920 x 1080p 23,98/29,97/59,94 fps sebességgel
  • Média/Memóriakártya: SD/SDHC/SDXC
  • Vezeték nélküli: Wi-Fi, Bluetooth
  • Kijelző mérete: 3.0"
  • Megjelenítés típusa: Fix érintőképernyős LCD
  • Beépített vaku/fény: Nincs
  • Akkumulátor típusa: 1 x DB-110 újratölthető lítium-ion, 3,6 VDC, 1350 mAh (kb. 200 felvétel)

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett