Cikkszám: Márka: Profoto

Profoto A10 vaku (Nikon)


Cikkszám: 901231 | Márka: Profoto

Profoto A10 vaku (Nikon)


Webáruház raktár

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

II. kerületi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Nyíregyházi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Debreceni üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

449900 Ft

tartalmazza a 27%-os áfát
Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

Profoto A10


Az A10 erős akkumulátorral rendelkezik, amely 450 teljes teljesítményű villanást biztosít, gyors, egy másodperces teljes teljesítményű újrahasznosítási idővel és 20 vezeték nélküli csatornával. Ami úttörő az A10-ben, hogy szinkronizálható az iPhone kamerával. A Profoto Control és a Profoto Camera alkalmazás Bluetooth-kapcsolaton keresztül szinkronizálja az iPhone készüléket az A10-el, nincs szükség további hardvercsatlakozásokra. Az alkalmazással pontosan szabályozhatod az A10 vakucső teljesítményét, a LED-es modellezőfényt, és az összes többi szokásos fényképezőgép-beállítást is: zársebesség, ISO-érzékenység és fehéregyensúly 1/3 EV lépésekben.

Az A10-et a hordozhatóságot és teljesítményt kereső professzionális fotósok, illetve az ambiciózus nem profik számára hoztuk létre, akik felismerik a minőségi világítást, de azt kényelmesen és egyszerűen, a túlságosan technikai kezelőfelület gondjai nélkül szeretnék. Az A10 könnyen használható. Szó szerint kiveheti a dobozból, és máris kezdheti a fényképezést. Az akkumulátorral együtt 544 grammot nyomó A10 elegáns, matt fekete kivitelével nemcsak a szemnek, hanem a tapintásnak is tetszik.

Az első dolog, amit észre fog venni az A10-en, az a 7 cm-es, kerek, dönthető, forgó fej. A fejbe épített auto-zoom 32 és 105 mm közötti gyújtótávolságokat kezel. Az auto-zoom funkciót bármikor felülbírálhatja, és a beállításokat kézzel is elvégezheti. A készülék nappali fény színhőmérsékletének módosításához külön kapható egy szűrőkészlet is, amely fokozatos CTO konverziós szűrőket és egy Fluoreszkáló szűrőt tartalmaz.

Az A10 egy másodperc alatt újratöltődik, ami gyorsabb, mint a legtöbb vaku a kategóriájában, 1/800 és 1/20 000 másodperc közötti villanásidővel rendelkezik. Az A10 támogatja a HSS (High-Speed Sync) funkciót, amely lehetővé teszi, hogy 1/250 helyett akár 1/8000 másodperces záridővel is fényképezzen, hogy széles rekesznyílással elmoshassa a zavaró hátteret, miközben a téma mögötti erős környezeti fényt szabályozza. A 76Ws fej LED-es modellezőfénnyel rendelkezik, amely előnézetet adhat arról, hogy a fény hogyan esik a témára. Be és kikapcsolható, beállítható, hogy automatikusan a kiválasztott teljesítményszinthez arányosan igazodjon, vagy egyszerűen csak kézi üzemmódba kapcsolható, ahol kézzel módosítható. Minden beállítás a kivételesen jól olvasható, LCD-kijelzőn jelenik meg.

Az A10 tápellátását a mellékelt lítium-ion akkumulátor biztosítja, amelynek kapacitása 450 teljes teljesítményű villanás (az előző modell 350 helyett). A mellékelt 100-240 VAC-os töltővel a lemerült akkumulátort körülbelül 80 perc alatt lehet feltölteni. Az akkumulátor teljesítménye nem merül le, ahogyan az energiát felhasználják, a lemerülésig csúcsteljesítményen üzemel.

A vaku beépített adó-vevővel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy más A10-es, A1-es, A1X-es, A1X-es, B2-es vagy D2, B1, B1X és B10-es monofényekkel együtt lehessen használni. Az összes Air Remote vezeték nélküli vezérlő akár 304 méter távolságból is képes az A1X-et kiváltani, az Air Sync pedig egyszerű vezeték nélküli kiváltást tesz lehetővé, míg az Air Remote segítségével vezeték nélkül állíthatja be a teljesítményt, a csoportosítást, a csatornaválasztást és a modellezőfény be/ki kapcsolását. Az Air Remote TTL az, amely lehetővé teszi az A10 teljes képességének felfedezését és vezérlését. Vezeték nélkül lehetővé teszi a csatornák és csoportok, valamint a TTL és a teljesítményszint hozzárendelését. Valójában az A10 rendelkezik egy kapcsolóval, amely lehetővé teszi, hogy a fő fényt TTL-re állítsa, kézi működésre váltson, hogy a többi csoportban lévő kézi egységeket a kimenetük arányosítására állítsa, majd váltson vissza TTL-re, és térjen vissza az eredeti TTL-beállításhoz, amelyet tárolt az Ön számára. Az A10 továbbá +/-3 fokozatú expozíció-kompenzációval is rendelkezik, amely a távvezérlőn keresztül módosítható az Ön egyedi igényei szerint. A lámpa tartozéka egy Bounce kártya, egy vakuállvány és egy vállpántos nejlon táska is a tároláshoz és szállításhoz.

Fejlett technológia lehetővé teszi az A10 vaku szinkronizálását az iPhone kamerával


A Profoto úttörő "AirX" technológiája lehetővé teszi, hogy az A10 vaku teljes teljesítményét kihasználja, amikor iPhone készülékkel fényképez. A Profoto Camera iOS alkalmazás szó szerint profi fényképezőgéppé alakítja okostelefonját. A legszebb az egészben az, hogy a Profoto felszerelései a telefontechnológia elkerülhetetlen vizuális technikai fejlődésével együtt fejlődnek, függetlenül attól, hogy milyen készüléket használ. Még a telefonodat is használhatod a jövőbeli firmware-frissítésekhez. A Kamera alkalmazás Bluetooth kapcsolaton keresztül szinkronizálja az iPhone készüléket az A10 készülékkel, nincs szükség további hardvercsatlakozásokra. Az alkalmazással pontosan szabályozhatja az A10 vakutubusának teljesítményét, a LED-es modellezőfényét, és az összes többi szokásos fényképezőgép-beállítást is vezérelheti: zársebesség, ISO-érzékenység és fehéregyensúly 1/3 EV lépésekben. Különböző képformátumokban készíthet fényképeket: HEIF, JPG vagy nyers formátumban. Még önkioldóval is rendelkezik! Ahelyett, hogy egy közelítő felvételt küldene el egy kollégának vagy ügyfélnek, küldjön e-mailben vagy sms-ben egy tényleges, professzionálisan megvilágított képet.

Kompatibilitás

  • Támogatott iPhone-ok: iOS 11 vagy újabb operációs rendszerrel futó iPhone 7 vagy újabb készülék
  • Támogatott androidos telefonok: S10 vonal, S20 vonal, Note 9 vonal, Samsung Galaxy S8 vonal, S9 vonal, S10 vonal, S20 vonal, Note 9 vonal, Android OS 8 vagy újabb operációs rendszert igényel

Műszaki adatok

  • Lefedettség: Full-Frame, 32 és 105 mm között, 14 mm (nagylátószögű adapterrel)
  • Automatikus zoom fej: Van
  • Dönthető fej: Van
  • Forgatható fej: Van
  • Villanási idő: 1/800 és 1/20000 másodperc között
  • Másodlagos megvilágítás: Modellező fény
  • Expozíciószabályozás: E-TTL / E-TTL II, Manual
  • Vaku üzemmódok: Hi-Speed Sync
  • Teljesítménytartomány: 1/1 és 1/256 között (Auto)
  • Vaku-kompenzáció: -3 és +3 EV között (1/3 EV lépésekben)
  • Vezeték nélküli működés: Rádió (TTL/manuális), akár 304,8 m (Master, Slave)
  • Vezeték nélküli csatornák: 20
  • Vezeték nélküli csoportok: 6
  • Távoli időzítési módok: Azonnali szinkronizálás
  • Rögzítés: Vakupapucs
  • Méretek (szélesség x magasság x mélység): 75 x 108 x 165 mm
  • Súly: 560 g (akkumulátorral)

 


Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett