Cikkszám: 6970801338883 Márka: PGYTECH

PGYTECH OneMo Lite 22L hátizsák (Twilight Black) (P-CB-115)


Cikkszám: P-CB-115 | EAN/Vonalkód: 6970801338883 | Márka: PGYTECH

PGYTECH OneMo Lite 22L hátizsák (Twilight Black) (P-CB-115)


Webáruház raktár

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Nyíregyházi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Debreceni üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

56300 Ft

tartalmazza a 27%-os áfát
Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

PGYTECH OneMo Lite 22 literes fotó hátizsák (fekete)
A PGYTECH OneMo fotó hátizsák jól használható munkahelyen vagy utazáson. A 22 literes űrtartalommal nem csak fényképészeti felszerelését, hanem a tervezett tartozékokat, laptopot vagy dokumentumait is el tudja majd helyezni. A mellékelt rekeszek lehetővé teszik a hátizsák helyének rendezését, a kiváló minőségű anyagok pedig védik a P-CB-115-öt és annak tartalmát a sérülésektől.

Az Ön igényeire szabva
A PGYTECH OneMo fotó hátizsák moduláris felépítésű, így Önön kell megtervezni a helyet. 8 különböző típusú rekesszel rendelkezik, amelyek segítenek ebben. Egy ilyen megoldás a szervezettség megőrzésében is segít.

Kényelmes hozzáférés a legfontosabb dolgokhoz
Gyorsan kell fényképet készíteni? Nincs mit! A PGYTECH OneMo fotó hátizsák oldalzsebbel van felszerelve, így gyorsan elérheti fényképezőgépét, és nem veszít el egy fontos felvételt. Ezenkívül teljesen kinyithatja a hátizsák elejét, hogy bármilyen tárgyat eltávolítson belőle. Élvezze a P-CB-115 által kínált megoldásokat.

A kényelem kedvéért
A hátizsákot úgy tervezték, hogy kényelmes legyen a használata. A P-CB-115-öt ergonomikus kialakítása jellemzi, és a légáteresztő anyagok használatának köszönhetően hosszú ideig használhatja fáradtság vagy kényelmetlenség nélkül. Ezen kívül széles pántokkal és 3 fogantyúval rendelkezik, amelyek megkönnyítik a hátizsák szállítását.

Letisztult dizájn
A PGYTECH OneMo P-CB-115 PU anyaggal készült, így ellenáll a fröccsenésnek és a kopásnak. Zárt cipzárral is rendelkezik, hogy megvédje a hátizsák tartalmát a sérülésektől. Speciális zsebet kínál az állvány és a gimbal számára. Ezenkívül lehetővé teszi a dokumentumok, laptopok vagy táblagépek biztonságos tárolását. Ez nem minden! Az akkumulátorok számára fenntartott zsebek speciális jelzőkkel vannak felszerelve, amelyekkel jelölheti a töltöttségi szintet.

A csomagban:
hátizsák
A rekesz
B rekesz x2
rekesz C x5
szíj x3

GyártóPGYTECH
NévOneMo Lite
ModellP-CB-115
Színfekete
Kapacitás22 l
AnyagPOLY+PU
Súly1,6 kg (rekeszekkel), 1,28 kg (rekeszek nélkül)
Méretek460 x 330 x 260 mm

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett