Cikkszám: 6976100485174 Márka: PGYTECH

PGYTECH OneGo Solo V2 4L vállkamera táska (obszidián fekete)


Cikkszám: P-CB-150 | EAN/Vonalkód: 6976100485174 | Márka: PGYTECH

PGYTECH OneGo Solo V2 4L vállkamera táska (obszidián fekete)


Webáruház raktár

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Nyíregyházi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Debreceni üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

31300 Ft

tartalmazza a 27%-os áfát
Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

A PGYTECH OneGo Solo V2 vállkamera táska megkönnyíti a lényeges fényképezőgép felszerelésének szállítását. Ez a táska biztosan elnyeri a fényképezés rajongóinak tetszését, hiszen kombinálja a funkcionalitást a minimalista, stílusos dizájnnal. Tartós anyagból készült, PU bevonattal, így rendkívül ellenálló és fröccsenésálló. A széles nyílás kényelmes hozzáférést biztosít a benne tárolt felszereléshez, míg a számos zseb és rekesz kiválóan szervezetté teszi a teret.

Kényelmes felszerelés hozzáférés
A PGYTECH-nek köszönhetően nem kell aggódnia, hogy lemarad a tökéletes pillanatról. A OneGo Solo V2 kamera táska nagyon szélesre nyílik, lehetővé téve, hogy gyorsan megtalálja és elővegye a szükséges felszerelést. Ez kiváló megoldás a szabadban dolgozó fotósok számára!

Optimális térszervezés
A OneGo Solo V2 táska segít a tér megfelelő szervezésében és a rend fenntartásában. Rengeteg zsebet és rekeszt kínál, ahol tárolhatja a szükséges kábeleket, power bankokat, akkumulátorokat és akár egy kis iPad-et is. A 4 literes kapacitásának köszönhetően elfér benne egy tükör nélküli fényképezőgép és objektív vagy egy DJI Mini drón a szükséges kiegészítőkkel. Ezen kívül rendelkezésre áll egy DIY elválasztó is, amellyel könnyen a saját igényeihez igazíthatja a táska belső terét.

Praktikus zsebek
Szüksége van tartalék akkumulátorokra? Nem probléma—a OneGo Solo V2 táska számos kis zsebbel rendelkezik, amelyek tökéletesek ezek tárolására. Található benne színes jelzés (zöld és piros), amelyek csavarhúzóként is használhatók. Használja ezeket az akkumulátor töltöttségi szintjének megjelölésére! Van hely egy tollnak is, valamint egy mágneses zseb, ahol kábeleket vagy merevlemezeket tárolhat.

Masszív felépítés
A kiváló minőségű anyagoknak és a PU bevonatnak köszönhetően a táska nagyon tartós és ellenáll a károsodásoknak, például a karcolásoknak is. Emellett fröccsenésálló, így nem kell aggódnia a felszerelés biztonságáért szállítás közben! Továbbá a táska tartós cipzárokkal van felszerelve, amelyek rendkívül hosszú élettartamúak és simán működnek. Van egy speciális lopásgátló hurok is.

Még több funkció
A OneGo Solo V2 modell speciális csattal van felszerelve, amely gyorsan lehetővé teszi a szíjhosszúság beállítását. Kényelmesen hordhatja mind a bal, mind a jobb vállán. Ezen kívül egy praktikus fogantyú könnyíti meg a táska hordozását, míg az alján elhelyezett szíjak lehetővé teszik további felszerelés, például állvány kényelmes szállítását. Van még egy kis zseb az AirTag számára is.

A csomag tartalma:
- Táska
- Elválasztó B
- Két kiegészítő pánt

Gyártó: PGYTECH
Név: OneGo Solo V2
Modell: P-CB-150
Szín: Fekete
Kapacitás: 4 liter
Anyag: Poliészter, PU
Súly: 0.45 kg
Belső méretek: 300 x 150 x 100 mm
Külső méretek: 320 x 160 x 110 mm
Szíjhossz: 30-150 cm

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett