Cikkszám: 6976100482272 Márka: PGYTECH

PGYTECH DJI Mavic 3 Pro UV szűrő (Professional)


Cikkszám: P-43A-030 | EAN/Vonalkód: 6976100482272 | Márka: PGYTECH

PGYTECH DJI Mavic 3 Pro UV szűrő (Professional)


Webáruház raktár

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Nyíregyházi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Debreceni üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

7900 Ft

tartalmazza a 27%-os áfát
Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

Próbáld ki a PGYTECH UV szűrőt, amely blokkolja a kék fényt és fantasztikus eredményeket biztosít. Kiváló minőségű japán AGC üvegből és repülőgépminőségű alumíniumból készült, amely könnyű, mégis tartós. Speciális védőbevonatok védik a szennyeződéstől és károsodástól, és a telepítése sem jelent problémát.

Lenyűgöző képminőség

A lélegzetelállító madártávlatú fényképek elkészítése talán egyszerűbb, mint gondolnád. Az AGC üvegből készült UV szűrő, amelyet többször köszörültek és políroztak, megakadályozza az UV sugarak lencsébe jutását. Emellett blokkolja a kék fényt is, így könnyedén kiküszöbölheted a nem kívánt kékes vagy fehér tónusokat a fényképeidről. Így a termék például kiválóan alkalmas nagy, nyílt terek, mint a tenger vagy hatalmas mezők fényképezéséhez. A szűrő segít elkerülni a nem kívánt csillogást, miközben megőrzi az élénk, természetes színeket.

Felejtsd el a tisztítási problémákat

A termék meglepően tartós és könnyen karbantartható. Kétoldalas, többrétegű bevonattal van ellátva, amely taszítja a vizet és a zsírt, így könnyen tisztán tartható. A szűrő karcálló is, így hosszú ideig tökéletesen szolgál majd.

A DJI Mavic 3 Pro számára készült

Aggódsz, hogy a kiegészítő túlterheli a drónt és rontja a repülési minőséget? Ne tedd! A szűrő mindössze 3,3 gramm súlyú. A keret CNC repülőgépminőségű alumíniumból készült, ami hihetetlenül könnyűvé, mégis tartóssá teszi. Emellett ellenáll a korróziónak is. A termék tökéletesen illeszkedik a DJI Mavic 3 Pro-hoz. Nem zavarja egyensúlyát és lehetővé teszi, hogy sima, izgalmas repülést élvezhess.

Gyártó: PGYTECH

Modell: P-43A-030

Anyag: alumínium, optikai üveg

Súly: 6,5 g

Kompatibilitás: DJI Mavic 3 Pro

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett