Cikkszám: 6976100482289 Márka: PGYTECH

PGYTECH DJI Mavic 3 Pro CPL szűrő (Professional)


Cikkszám: P-43A-031 | EAN/Vonalkód: 6976100482289 | Márka: PGYTECH

PGYTECH DJI Mavic 3 Pro CPL szűrő (Professional)


Webáruház raktár

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Nyíregyházi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Debreceni üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

9000 Ft

tartalmazza a 27%-os áfát
Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

Próbáld ki a PGYTECH CPL szűrőjét, amely megszünteti a tükröződéseket és élénk, természetes, lenyűgöző színeket biztosít. A szűrő forgatásával megváltoztathatod a polarizációs hatást. A termék kiváló minőségű japán AGC üvegből és repülőgép-minőségű alumíniumból készült, így hihetetlenül könnyű, mégis tartós. Különleges védőbevonatok védik a kosztól és a sérülésektől. A szűrő egyszerűen felszerelhető, és tökéletesen illeszkedik a DJI Mavic 3 Pro-hoz.

Lenyűgöző képminőség
A lélegzetelállító légi fotók készítése könnyebb lehet, mint gondolnád. Az AGC üvegből készült, több alkalommal megmunkált és polírozott CPL szűrő csökkenti a fényvisszaverő felületekről, például vízről vagy üvegablakokról származó tükröződéseket. Növeli a színtelítettséget, és kifejezőbb, élénk karaktert ad a képeknek. Például hasznos lehet a kék ég és a fehér felhők kontrasztjának rögzítéséhez. A szűrőt forgatva megváltoztathatod a polarizációs hatást.

Felejtsd el a tisztítási problémákat
A termék meglepően tartós és könnyen karbantartható. Kétoldalas, többrétegű bevonattal rendelkezik, amely taszítja a vizet és a zsírt, így könnyen tisztítható marad. A szűrő karcálló is, így hosszú távon is tökéletesen szolgál majd.

Kifejezetten a DJI Mavic 3 Pro-hoz készült
Aggódsz, hogy a kiegészítő túlterheli a drónt és befolyásolja a repülés minőségét? Ne tedd! A szűrő súlya mindössze 8,5 g. A kerete CNC repülőgép-alumíniumból készült, ami hihetetlenül könnyű, mégis tartós. Emellett korrózióálló is. A termék tökéletesen illeszkedik a DJI Mavic 3 Pro-hoz, nem zavarja az egyensúlyt, és lehetővé teszi a sima, izgalmas repülést.

Gyártó
PGYTECH

Modell
P-43A-031

Anyag
alumínium, optikai üveg

Súly
8,5 g

Kompatibilitás
DJI Mavic 3 Pro

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett