Cikkszám: Márka: Pentax

Pentax SD 10x42 ED távcső


Cikkszám: 62894 | Márka: Pentax

Pentax SD 10x42 ED távcső


Webáruház raktár

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

II. kerületi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Nyíregyházi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Debreceni üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

189990 Ft

tartalmazza a 27%-os áfát
Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

A Pentax SD 10x42 ED távcső prémium optikai tulajdonságai, beleértve az extra alacsony szórású üvegeket is, kiváló választássá teszik a Pentax SD 10x42 ED binokulárt minden igényt kielégítő használatra. A 10x-es nagyítóerővel éles részleteket láthat távoli tárgyakról, a 42 mm-es objektívlencsék pedig rengeteg fényt gyűjtenek össze a fényes kép érdekében még gyenge fényviszonyok között is, például szürkületkor, hajnalban vagy mélyen fedett helyen. Az ED-üveg korrigálja a kromatikus aberrációt a pontos színek és a nagy kontraszt biztosítása érdekében, a teljesen tükröződésmentesített optika pedig maximalizálja a fényáteresztést a teljes optikai útvonalon keresztül, hogy a látvány világos és éles legyen.

Az optikai teljesítményt egy olyan ház egészíti ki, amely egy életen át tartó, strapabíró kültéri használatra készült. A váz tapadó, kényelmes fogású termoplasztikus elasztomer gyantából készült. Az optikai csövek nitrogénnel töltöttek, hogy ellenálljanak a hirtelen hőmérséklet-változásokból eredő belső párásodásnak. Az opcionális TP-3 adapterrel a távcsövet állványra is felszerelheti, így kéz nélkül, rázkódásmentesen nézheti a távcsövet. Legyen szó madarászásról, városnézésről, vadászatról, természetjárásról vagy egy zenei fesztivál színpadának megtekintéséről, ez az optika nagyszerű kilátást biztosít.

Fényes, tiszta látási viszonyok

Az SD ED fényes, tiszta képet biztosít a tárgyról, minimális tükröződéssel és szellemképekkel, köszönhetően a teljes többrétegű bevonatolásnak, amelyet az összes lencsefelületen alkalmaznak, valamint a fényáteresztés optimalizálására tervezett speciális bevonatnak. Emellett nagy, 42 mm átmérőjű lencsékkel rendelkeznek, amelyek még kedvezőtlen fényviszonyok, például szürkület esetén is világos, tiszta látást biztosítanak, valamint nagy, 6 mm-es kilépő pupillával rendelkeznek, így akár csillagászati megfigyelésekhez is használhatja őket.

ED optikai elemek

A Pentax S sorozat első olyan modelljeiként, amelyekbe ED (extra alacsony szórású) optikai elemeket építettek be a kromatikus aberráció hatékony kompenzálása érdekében, ezek a távcsövek éles, nagy kontrasztú, elmosódásmentes képet biztosítanak.

Termékjellemzők:

  • Nagyítás: 10x
  • Lencse átmérője: 42 mm
  • Látószög: 6.2°

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett