Cikkszám: Márka: Pentax

Pentax KF váz (fekete)


Cikkszám: 01183 | Márka: Pentax

Pentax KF váz (fekete)


Webáruház raktár

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

II. kerületi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Nyíregyházi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Debreceni üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

359990 Ft

tartalmazza a 27%-os áfát
Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

A Pentax KF DSLR fényképezőgép tökéletes társ az utazások, tájképek és természetfotósok számára, mivel kiemelkedő képalkotási teljesítményt nyújt egy tartós és megbízható, időjárásálló vázban. A fejlett funkciókészletet és a kompakt formavilágot ötvöző fényképezőgép nagy felbontású képminőséget kínál, amely a 24,24 megapixeles APS-C CMOS érzékelő és a PRIME MII képfeldolgozó processzor körül forog.

A képalkotási képességeket kiegészítve a fényképezőgép 3,0"-os, 1,03 m képpontos, változtatható szögű LCD-monitorral rendelkezik, amely lehetővé teszi a magas és alacsony szögből történő munkavégzést, és a monitoron található az Night Vision Vörös Fény LCD-kijelző funkció is, amely jelentősen csökkenti a szem megerőltetését sötét helyeken, például éjszakai és asztrofotó üzemmódban történő fényképezéskor. Emellett a Pentax KF kompatibilis az opcionális O-GPS2 GPS-modullal a geotagging és AstroTracer funkciókhoz.


Nagy felbontású képek

 

  • A 24.24 megapixeles APS-C CMOS érzékelő a PRIME MII képfeldolgozó processzorral párosulva tiszta, nagy felbontású képminőséget, ISO 100-102400 érzékenységi tartományt és Full HD 1080p videofelvétel készítésének lehetőségét biztosítja. A processzor és az érzékelő kombinációja számos sorozatfelvételi képességet is kínál, beleértve a 6 kép/mp-es felvételi sebességet akár 40 egymást követő JPEG, 10 nyers képkocka vagy 8 nyers+JPEG expozíció esetén.

Változtatható szögű LCD-monitor

  • A 3,0" 1,03 m képpontos, variálható szögű LCD-monitor lehetővé teszi a monitor kívánt szögben történő elhelyezését, megkönnyítve a képek komponálását a legkülönbözőbb helyzetekben. A nagy és kis szögben történő felvételkészítéshez egyaránt tervezett monitor egyedi, légrés nélküli kialakítással rendelkezik, amely hatékonyan csökkenti a fény visszaverődését és szóródását, így javítja a láthatóságot a kültéri felvételek készítésekor.
  • A kültéri használatra alkalmas LCD-monitor választható fényerősséggel rendelkezik, amely azonnal beállítható bármely felvételi helyszín megvilágítási szintjéhez. Az LCD-monitor rendelkezik továbbá Night Vision Vörös Fény LCD-kijelző funkcióval, amely nagymértékben csökkenti a szemfáradtságot sötét helyszíneken történő fényképezéskor, például éjszakai tájkép- és asztrofotó üzemmódban, az opcionális O-GPS2 GPS-modullal együtt használva.

Clear-View optikai kereső

  • A PENTAX KF kompakt testében egy üvegprizmás kereső található, amely ugyanazzal az optikával és bevonattal rendelkezik, mint a magasabb szintű modellekben használtak. A kb. 100%-os látómezővel és 0,95x-es nagyítással a kereső nagy, tiszta képet biztosít a témáról a fókuszálás és a képalkotás gyors és egyszerű megerősítése érdekében.

Sensor-Shift Shake Reduction és Pixel Shift Resolution System

  • A beépített sensor-shift Shake Reduction (SR) mechanizmus hatékonyan minimalizálja a fényképezőgép rázkódását, és éles, elmosódásmentes képeket biztosít még olyan körülmények között is, amelyek hajlamosak a fényképezőgép rázkódására, például teleobjektív használata, gyenge környezeti fényviszonyok mellett vagy naplementés jelenetek fotózása esetén. A nagy pontosságú giroszkópos érzékelőt használva 4,5 shutter-stopnyi kompenzációs hatást biztosít. Panning felvétel készítésekor ez a mechanizmus automatikusan érzékeli a fényképezőgép mozgásának irányát, és hatékonyan vezérli az SR egységet, hogy a lehető legjobb képet készítse el, anélkül, hogy üzemmódváltási műveletre lenne szükség.
  • A Pixel Shift Resolution System négy képet rögzít ugyanarról a jelenetről úgy, hogy a képérzékelőt minden egyes kép esetében egyetlen pixellel eltolja, majd egyetlen összetett képpé szintetizálja őket. A hagyományos Bayer-rendszerrel összehasonlítva, amelyben minden egyes képpont csak egyetlen színes adategységgel rendelkezik, ez az innovatív rendszer minden egyes képpontban az összes színes adatot megkapja, így szupernagy felbontású képeket készít, amelyek sokkal valósághűbb színekkel és sokkal finomabb részletekkel rendelkeznek, mint a hagyományos APS-C méretű képérzékelők által előállított képek. Ez a rendszer még mozgáskorrekciós funkciót is biztosít, amely a folyamatos felvételkészítés során automatikusan érzékeli a mozgó tárgyat, és minimalizálja a negatív hatásokat a szintézis során, hogy a jelenetek és témák szélesebb skáláját tudja befogadni.


AA szűrő szimulátor

  • Azáltal, hogy a képérzékelő egységre mikroszkopikus rezgéseket alkalmaz a kép expozíciója során szubpixel szinten, az AA (anti-aliasing) szűrő szimulátor ugyanolyan szintű moiré-csökkentést biztosít, mint egy optikai AA-szűrő. Az optikai AA-szűrővel ellentétben, amely mindig azonos eredményt hoz létre, ez az innovatív szimulátor lehetővé teszi a felhasználó számára az AA-szűrőhatás be- és kikapcsolását, valamint a hatás szintjének beállítását. Ez azt jelenti, hogy az ideális hatás beállítható egy adott jelenethez vagy témához a fényképezési körülmények alapján.


Nagy sebességű SAFOX X autofókusz rendszer

  • A nagy pontosságú SAFOX X AF-érzékelő modul biztosítja a gyors és megbízható autofókusz működést. A 11 különböző fázisérzékelő ponttal, köztük 9 kereszt típusú érzékelővel középen, ez az AF-modul akár -3 EV minimális fényerőszint mellett is hajszálpontos fókuszálást biztosít a témára. Mozgó témák esetén is kiemelkedő AF-követési teljesítményt biztosít, amelyet olyan fejlett funkciók tesznek lehetővé, mint a Select-area Expansion funkció, amely automatikusan újrafókuszál a mozgó témára, miután az eltávolodik a kiindulási ponttól. A további funkciók közé tartozik az AF Hold funkció, amely akkor is megtartja a kezdeti fókuszpontot, ha a modul elveszíti a témát.

Full HD 1080p videó és 4K intervallumfelvétel

  • A Full HD 1920 x 1080 videofelvétel többféle képkockasebességgel támogatott, többek között 60i, 50i, 30p, 25p és 24p, a kiváló minőségű H.264 formátumban. A HD 1280 x 720 videó szintén támogatott 60p és 50p képkockasebességben. A videó mellett hang is rögzíthető a beépített sztereó mikrofon segítségével, vagy ezen felül egy 3,5 mm-es mikrofoncsatlakozó áll rendelkezésre külső mikrofon használatához.
  • A PENTAX KF számos fejlett intervallumfelvételi funkciót kínál, köztük a 4K intervallumfilm módot, amely lehetővé teszi, hogy rögzített időközönként állóképek sorozatát rögzítse, majd ezeket egyetlen 4K filmfájlba kapcsolja össze. Star Stream Movie mód, amely lehetővé teszi, hogy a csillagok vagy megvilágítások nyomait egy 4K filmfájlban rögzítse. És az Intervallum kompozit mód, amely kompozit képet szintetizál háromféle szintézismód közül választhat: átlagos, additív és összehasonlító.

Sokoldalú képfeldolgozási funkciók

 

  • A Pentax KF egyedülálló Custom Image (Egyéni kép) funkciójával a felhasználók a képet a kívánt befejezéssel dolgozhatják fel, hogy kifejezzék kreatív szándékukat, vagy hogy az adott jelenethez illeszkedjen. Ez a funkció 14 egyéni képmódot biztosít, amelyek a következők: SATOBI, amely a 60-as és 70-es évek színes képeire emlékeztető színeket reprodukál, ciánnal árnyalt kékekkel, visszafogott sárgákkal és fakó vörösekkel; Bleach Bypass, amely a filmjelenetek mély hangulatát idézi fel; és Cross Processing, amely fantasztikus, szokatlan színeket ad a rögzített képekhez.

Testreszabható testkialakítás

  • A testreszabható vezérlési lehetőségekkel rendelkező fényképezőgép a fényképezési preferenciáknak megfelelően személyre szabható a fényképezőgép testén található gombokhoz és tárcsákhoz a kívánt funkciók hozzárendelésével. A kettős e-tárcsás rendszerrel vezérelhető a kezelőrendszer, így azonnal változtathat a rekesz vagy a zársebesség beállításain anélkül, hogy szemét levenné a keresőről. Annak érdekében, hogy még kesztyűs kézzel is szilárdan lehessen tartani a fényképezőgép vázát, a markolat, a vezérlőgombok és az üzemmód tárcsák úgy vannak kialakítva, hogy optimális kényelmet és kezelhetőséget biztosítsanak a kültéri felvételek készítésekor.

Vezeték nélküli funkcionalitás

  • Az okostelefonok és táblagépek számára számos vezeték nélküli funkciót biztosítva a dedikált Image Sync alkalmazással a mobilfelhasználók távolról ellenőrizhetik az élőképet, állóképeket készíthetnek, és olyan fényképezőgép-beállításokat állíthatnak be, mint a rekesznyílás, a zársebesség és az ISO-érzékenység. Lehetőség van a rögzített képek mobileszközre történő letöltésére, majd közösségi oldalakra történő feltöltésére is.

Időjárásálló konstrukció

  • Megbízható teljesítményt nyújt az olyan igényes körülmények között, mint az eső, a köd vagy a hó, illetve a pornak és a fagyos hőmérsékletnek kitett helyszíneken, így az időjárásálló váz tökéletes a strapabíró kültéri fényképezéshez. A Pentax konstrukcióira jellemzően a fényképezőgép por- és időjárásálló konstrukcióval rendelkezik, 100 tömítéssel az egész vázon, és kiváló hidegálló teljesítményt nyújt-10 to 40°C-ig terjedő hőmérsékleten.

Technikai adatok:

PENTAX KF

Fényképezőgép-típus TTL autofókusz, automatikus expozíció SLR digitális állókép-fényképezőgép
Objektívtartó PENTAX KAF2 bajonett foglalat (AF csatlakozó, objektív információs érintkezők, K foglalat tápcsatlakozókkal)
Kompatibilis objektív KAF4, KAF3, KAF2 (power zoom kompatibilis), KAF, KA foglalatú objektívek

KÉPFELVEVŐ EGYSÉG

Képérzékelő Elsődleges színszűrő, CMOS. Méret: 23,5 x 15,6 (mm) (APS-C)
Hatékony pixelek Kb. 24,24 megapixel
Teljes pixelszám Kb. 24,78 megapixel
Érzékenység
(Standard kimenet) ISO AUTO/100 és 102400 között (EV lépések 1EV, 1/2EV vagy 1/3EV értékre állíthatóak)
Képstabilizátor érzékelőeltolásos rázkódáscsökkentés - IBIS
AA szűrőszimulátor Moiré-csökkentés SR egységgel. OFF/Type1/Type2/Type2/Bracket (3 képkocka)
Poreltávolítás SP bevonat és CMOS érzékelő műveletek

Fájlformátum RAW (PEF/DNG), JPEG (Exif 2.3), DCF2.0 kompatibilis
Felvett pixelek JPEG: L(24M:6000x4000), M(14M:4608x3072), S(6M:3072x2048), XS(2M:1920x1280)
RAW: (24M:6000x4000)
Minőségi szint RAW (14bit): PEF, DNG
JPEG: (Legjobb), (Jobb), (Jó), RAW + JPEG egyidejű rögzítés lehetséges.
Színtér sRGB, AdobeRGB
Tárolóeszköz SD, SDHC és SDXC memóriakártya (USH-I szabványoknak megfelelő)
Tárolási mappa Mappa neve: (100_1018,101_1019...) vagy a felhasználó által kijelölt mappanév (alapértelmezett "PENTX").
Felvételi fájl Fájlnév: "IMGP****" vagy a felhasználó által kijelölt fájlnév
Fájlnév számozás: Folyamatos, visszaállítás

VIEWFINDER

Kereső típusa Pentaprizma kereső
Lefedettség (FOV) Körülbelül 100%
Nagyítás Kb. 0,95x (FA50mmF1.4 végtelenben)
Szemtávcső hossza Kb. 20,5 mm (a látóablakból), kb. 22,3 mm (az objektív közepétől)
Dioptria-beállítás Kb. -2,5m és + 1,5m-1 között
Fókuszáló képernyő Cserélhető Natural-Bright-Matte III fókuszáló képernyő

ÉLŐ NÉZET

Élő nézet típusa TTL módszer a képérzékelő használatával
Autofókusz hibrid AF (képsík fázisillesztés és kontrasztérzékelés)
AF terület: Arcfelismerés, Követés, Több AF-pont, Kiválasztás, Spot
Focus Peaking (Fókusz csúcspontosítás): ON/OFF
Kijelző Látómező kb. 100%, Nagyított nézet (16x-ig), Rácsos kijelző (4x4-es rács, Aranymetszés, Skála kijelző, Négyzet 1, Négyzet 2, Rács színe: fekete/fehér ), Hisztogram, Fényes terület figyelmeztetés

LCD MONITOR

Monitor típusa Változó szögű TFT színes LCD monitor, légrés nélküli szerkezettel, edzett üveg előlappal.
Méret 3,0 hüvelyk (képarány 3:2)
Pontok Kb. 1037K pontok
Beállítás Fényerő, telítettség és színek állíthatóak
Kültéri nézet beállítása állítható ±2 lépésenként
Éjszakai látás LCD kijelző ON/OFF

FEHÉREGYENSÚLY

A fehéregyensúly típusa TTL módszer a képérzékelő használatával
Fényhőmérséklet - előre beállított AUTO WB, Multi Auto WB,
Nappali fény, árnyék, felhős, fluoreszkáló fény (D:nappali szín, N:nappali fehér, W:hideg fehér, L:meleg fehér), Tungsten fény, CTE,
Kézi WB (legfeljebb 3 beállítás), Színhőmérséklet konfiguráció (legfeljebb 3 beállítás), Egy rögzített kép fehéregyensúly-beállításának másolása.
Finombeállítás Beállítható ±7 lépésben az A-B tengelyen vagy a G-M tengelyen.

AUTOFÓKUSZ RENDSZER

Az AF-rendszer típusa TTL: Fázisillesztéses autofókusz
Fókuszérzékelő SAFOX X, 11 pont (9 kereszt típusú fókuszpont középen)
Fényerő tartomány EV-3-18 (ISO 100 / normál hőmérsékleten)
AF mód Egyszeri AF (AF.S), Folyamatos AF (AF.C), Automatikusan kiválasztott AF (AF.A)
AF-pont kiválasztás Automatikus:11 pont, Automatikus:5 pont, Kijelölés, Kiterjesztett terület kiválasztása, Spot
AF segédfény Dedikált LED AF segédfény

MÉRÉS

Mérőrendszer típusa TTL nyitott rekesz, 77 szegmentált mérés, középre súlyozott és pontszerű mérés
Mérési tartomány EV0-22 (ISO100 FA50mmF1.4-nél)
Expozíciós mód Automatikus képmód (Standard, Portré, Tájkép, Makró, Mozgó tárgy, Éjszakai jelenet portré, Naplemente, Kék ég, Erdő), Jelenet mód (Portré, Tájkép, Makró, Mozgó tárgy, Éjszakai jelenet portré, Naplemente, Kék ég, Erdő, Éjszakai jelenet, Éjszakai jelenet HDR, Éjszakai felvétel, Étel, Háziállat, Gyerekek, Szörf és hó, Háttérvilágítás sziluett, Gyertyafény, Színpadi világítás, Múzeum), Program, Érzékenység prioritás, Záridő prioritás, Rekeszprioritás, Záridő és rekeszprioritás, Kézi, Izzó
EV kompenzáció ±5EV (1/2EV lépések vagy 1/3EV lépések választhatók)
AE Lock Hozzárendelhető az AF/AE-L gombhoz

ZÁR

Zár-típus Elektronikusan vezérelt függőlegesen futó fókuszsík-zár
* Elektronikus zár a Pixel Shift felbontás használatakor
Zársebesség Automatikus:1/6000 és 30 mp között, manuális: (1/3EV lépésekben vagy 1/2EV lépésekben), Izzó (időzített expozíció beállítása 10 mp-től 20 percig lehetséges).

DRIVE MODES

Mód kiválasztása

[Állókép] Egyetlen képkocka, Folyamatos (H, L), Önkioldó (12s, 2s, Folyamatos), Távvezérlés (0s., 3s., Folyamatos), Sorozatfelvétel (2, 3 vagy 5 képkocka), Tükrözés, Több expozíció, Intervallumfelvétel, Intervallumkompozit, Intervallumfilmfelvétel, Csillagfolyam

[Film] Távvezérlés

* A sorozatfelvétel, intervallumfelvétel, intervallum kompozit, intervallum filmfelvétel és Star Stream használható önkioldóval/távvezérléssel.
* A tükrözés az önkioldóval együtt használható.
* A többszörös expozíció használható sorozatfelvétellel, önkioldóval vagy távirányítóval.
Sorozatfelvétel
Felvétel Max. kb. 6,0 kép/mp, JPEG ( L: Folyamatos H-nál): kb. 40 képkockáig, RAW: kb. 10 képkockáig, RAW+: kb. 8 képkockáig.
Max. kb. 3,0 kép/mp, JPEG L: folyamatos L): kb. 100 képkockáig, RAW: kb. 16 képkockáig, RAW+: kb. 11 képkockáig.
*ISO100
Több expozíciós kompozit mód (Additív/átlag/fényes)
Felvételek száma(2-2000 alkalommal)
Intervallum
Felvétel

[Intervallumfelvétel] Intervallum: 2s. és 24 óra között / Készenléti időköz: Min.・1s. és 24h. között, Felvételek száma: 2-től 2000-ig, Indítási intervallum: Most/önkioldó/ távvezérlés/idő beállítása.

[Intervallum kompozit] Intervallum: 2s. és 24h./ Készenléti intervallum: Min.・1s. és 24h. között, Felvételek száma: A felvételek száma: 2-től 2000-ig, Indítási intervallum: Kompozit mód: Most/önkioldó/ távvezérlés/idő beállítása, Kompozit mód: Additív/átlag/fényes, Mentési folyamat: ON/OFF

[Intervallumfilm] Felvett pixelek: (AVI), Intervallum:2s. és 24 óra között / Készenléti intervallum: Készenléti idő: Min・1s. és 24h. között, Felvételek száma: Min・1s. és 24h. között: 8-2000 alkalommal (8-500 alkalommal 4K-nál), Indítási intervallum: Most/önkioldó/ távvezérlés/idő beállítása.

[Star Stream] Felvett pixelek: (AVI), Intervallum:2s. és 24 óra között / Készenléti intervallum: Készenléti idő: Min・1s. és 24h. között, Felvételek száma: (8-500 alkalommal 4K-nál), Start intervallum: 8-2000 alkalommal (8-500 alkalommal 4K-nál), Start intervallum: 8-2000 alkalommal: Most / Önkioldó / Távvezérlés / Beállított idő, Fade-out: Kikapcsolás/alacsony/közepes/magas

VAKU

Beépített vaku Beépített behúzható P-TTL vaku, GN: kb. 12 (ISO100/m), 28 mm-es objektív látószöge (35 mm-es formátummal egyenértékű)
Vaku üzemmódok Automatikus villanófény-kioldás, Automatikus vaku + Vörösszem-csökkentés (automatikus kép, jelenet) Vaku be, Vaku be+ Vörösszem-csökkentés, Lassú szinkronizálás, Utófüggöny szinkronizálás, Kézi vaku kioldás (teljes-1/128)
Szinkronizálási sebesség 1/180mp.

Vaku expozíció
Kompenzáció
-2.0~+1.0EV
Külső vaku P-TTL, Vezető függöny szinkronizálás, Hátsó függöny szinkronizálás, Kontrasztvezérléses szinkronizálás, Nagy sebességű szinkronizálás, Vezeték nélküli szinkronizálás
* A kontrasztvezérléses szinkronizálás és a nagy sebességű szinkronizálás két vagy több dedikált külső vakut igényel.

RÖGZÍTÉSI BEÁLLÍTÁS

Egyéni kép automatikus kiválasztása, Fényes, Természetes, Portré, Tájkép, MIYABI, SATOBI, Sugárzó, Tompított, Lapos, Fehérítés megkerülése, Fordított film, Monokróm, Keresztfeldolgozás.
Keresztfeldolgozás Véletlenszerű, Előbeállítás 1-3, Kedvenc 1-3
Digitális szűrő Színkivonat, Színcsere, Játékkamera, Retro, Nagy kontraszt, Árnyékolás, Szín invertálása, Unicolor Bold, Bold monokróm, Bold monokróm
Tisztaság Állítható ±4 lépés
Bőrtónus Type1, Type2, OFF
HDR Auto, HDR1, HDR1, HDR2, HDR3, Advanced HDR, OFF, expozíciós zárójel értéke állítható, automatikus kompozíció-korrekciós funkció.
Pixel eltolás
Felbontás Mozgáskorrekció ON, Mozgáskorrekció OFF, OFF
Objektív korrekció Torzítás korrekció, Perifériás megvilágítás. korrekció, Oldalsó kromatikus aberráció korrekció, diffrakció korrekció
D-RANGE
Kompenzáció Kiemelés-korrekció, Árnyék-korrekció
Zajcsökkentés Lassú záridő NR, High-ISO NR
Horizontkorrekció SR bekapcsolva: korrekció 1 fokig, SR kikapcsolva: korrekció 1,5 fokig
Elektronikus szint A keresőben megjelenített elektronikus szint : Csak vízszintes irányban, LCD monitoron megjelenítve: Vízszintes és függőleges irányban

VIDEÓ

Fájlformátum MPEG-4 AVC/H.264(MOV)
Felvett pixelek Full HD(1920x1080, 60i/50i/30p/25p/24p)
HD (1280x720, 60p/50p)
Automatikus fókusz hibrid AF (képsík fázisillesztés és kontrasztérzékelés)
AF mód: AF (AF.S), Folyamatos AF (AF.C) * A folyamatos AF (AF.C) a dedikált objektívvel érhető el.
AF terület: Több AF-pont, Kijelölés, Spot
Focus Peaking (Fókuszcsúcs-növelés): ON/OFF
Hang Beépített sztereó mikrofon, külső mikrofon (sztereó felvétellel kompatibilis)
Felvételi hangszint állítható
Felvételi idő Legfeljebb 25 perc vagy 4 GB ; automatikusan leáll a felvétel, ha a fényképezőgép belső hőmérséklete magas lesz.
Egyéni képek Automatikus kiválasztás, Fényes, Természetes, Portré, Tájkép, MIYABI, SATOBI, Sugárzó, Tompított, Lapos, Fehérítés megkerülése, Fordított film, Monokróm, Keresztfeldolgozás
Keresztfeldolgozás Véletlenszerű, Előbeállítás 1-3, Kedvenc 1-3.
Digitális szűrő Kivonat szín, Színcsere, Játékkamera, Retro, Nagy kontraszt, Árnyékolás, Szín invertálása, Unicolor Bold, Bold monokróm, Bold monokróm.

LEJÁTSZÁS

Lejátszás nézet Egyetlen képkocka, Több kép megjelenítése (6,12, 20, 35, 80 szegmentáció), Kijelző nagyítása (akár 16x, gyors nagyítás nézet elérhető), Rácsos megjelenítés (4x4 Rács, Aranyszelvény, Méretarányos megjelenítés, Négyzet 1, Négyzet 2, Rács színe: Fekete/Fehér ), Forgatás, Hisztogram (Y hisztogram, RGB hisztogram), Fényes terület figyelmeztetés, Automatikus képforgatás, Részletes információk, Szerzői jogi információk (fotós, szerzői jogtulajdonos), GPS információk (földrajzi szélesség, hosszúság, magasság, koordinált világidő) , tájolás, mappa kijelzés, naptár Filmszalag kijelzés, diavetítés.
Digitális szűrő Alap paraméterbeállítás, Színkivonat, Színcsere, Játékkamera, Retro, Nagy kontraszt, Árnyékolás, Szín invertálása, Unicolor Bold, Bold monokróm, Tónusbővítés, Vázlat, Vízszín, Pasztell, Poszterizálás, Miniatűr, Lágy, Csillagfény, Halszem, Vékony, Monokróm.
RAW fejlesztés

RAW fájl kiválasztása:
Egyetlen kép kiválasztása, Több kép kiválasztása, Mappa kiválasztása

RAW-fejlesztés paraméterei: A RAW-képek fejlesztése:
Fehéregyensúly, Egyéni kép, Érzékenység, Tisztaság, Bőrtónus, Digitális szűrő, HDR, Pixel Shift felbontás, Árnyék korrekció, High-ISO NR, Torzítás korrekció, Perifériás megvilágítás. Korr., Oldalsó kromatikus aberráció korrekció, Diffrakciós korrekció, Színes szegélyek korrekciója, Fájlformátum (JPEG/TIFF), Tengelyarány, JPEG rögzített pixelek, JPEG minőség, Színtér.
Kép szerkesztése Forgatás, Színes Moiré korrekció, Méretváltoztatás, Vágás (a képarány és a ferdeség beállítása elérhető),
Filmszerkesztés (kiválasztott képkockák felosztása vagy törlése), JPEG állókép rögzítése filmből, RAW-adatok mentése a puffermemóriában, Képmásolás.
Törlés Egyetlen kép törlése, Összes törlése, Kiválasztás és törlés, Mappa törlése, Azonnali áttekintő kép törlése.

BEÁLLÍTÁS

USER mód Legfeljebb 3 beállítás menthető el
Egyéni funkciók 24 elem
Mód memória 16 elem
Gomb
Testreszabás Fx1 gomb, Fx2 gomb (One Push fájlformátum, Wi-Fi, Kültéri nézet beállítása, Éjszakai látás LCD kijelző, Előnézet, Elektronikus szint, AF terület módosítása)
AF/AE-L gomb (AF1, AF2, AF törlése, AE Lock)
Az egyes expozíciós módokban az e-billentyűk működésének különböző beállításai is elmenthetők.
Világidő Világidő beállítások 75 városhoz (28 időzóna)
Nyelvek Angol, francia, német, spanyol, portugál, olasz, holland, dán, svéd, finn, lengyel, cseh, magyar, török, görög, orosz, koreai, hagyományos kínai, egyszerűsített kínai, japán.
AF Fine
Beállítás ±10 lépés, Egyenletes beállítás, Egyedi beállítás (legfeljebb 20 menthető)
Szerzői jog
Információ A "Fotós" és a "Szerzői jogtulajdonos" neve be van ágyazva a képfájlba.
A revíziós előzmények a mellékelt szoftverrel ellenőrizhetők
Jelzőlámpák Egyéb jelzőlámpák (OFF/1/2), Önkioldó (ON/OFF), Távirányító (ON/OFF), GPS (ON/OFF)

TÁPELLÁTÁS

Akkumulátor típusa Újratölthető lítium-ion akkumulátor D-LI109
AC adapter AC adapter készlet K-AC168 (opcionális)
Az akkumulátor élettartama Felvehető képek száma:
(50%-os vaku használatával): kb. 400 kép, (vaku használata nélkül): kb.: 460 kép
Lejátszási idő: kb: Kb. 250 perc

* Teljesen feltöltött újratölthető lítium-ion akkumulátorral 23°C-os hőmérsékleten. A CIPA szabványnak megfelelően tesztelve. A tényleges eredmények a felvételi körülményektől függően változhatnak.

INTERFÉSZEK

Csatlakozó port USB2.0 (micro B), HDMI kimeneti csatlakozó (D típus) , Sztereó mikrofon bemenet / kábelkapcsoló bemenet ( ø3,5 mm-es csatlakozó)
USB csatlakozás MSC/PTP

VEZETÉK NÉLKÜLI LAN

WLAN szabvány IEEE 802.11b/g/n
Frekvencia
(középfrekvencia) 2412MHz~2462MHz (1ch~11ch)
Biztonsági hitelesítés: WPA2, titkosítás: AES

MÉRETEK ÉS SÚLY

Méretek Kb. 125,5 mm (szélesség) x 93,0 mm (magasság) x 74,0 mm (mélység) (kiemelkedések nélkül)
Súly Kb. 684 g (a dedikált akkumulátorral és SD memóriakártyával együtt),
Kb. 625 g (csak a test)

MŰKÖDÉSI KÖRNYEZET

Hőmérséklet -10°C~40°C (14°F~104°F)
Páratartalom 85% vagy kevesebb (páralecsapódás nélkül)


Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett