Cikkszám: Márka: Pentax

Pentax K-3 Mark III Fekete digitális tükörreflexes fényképezőgép váz


Cikkszám: 01050 | Márka: Pentax

Pentax K-3 Mark III Fekete digitális tükörreflexes fényképezőgép váz


Webáruház raktár

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

II. kerületi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Nyíregyházi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Debreceni üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

769990 Ft

tartalmazza a 27%-os áfát
Kedvenc termékeimhez


Termék leírás



Nagy teljesítményű kereső/ Optikai kereső kb. 100% -os látómező, és kb. 1,05-szeres nagyítás
A PENTAX K-3 Mark III nagy teljesítményű keresővel rendelkezik, nagy fénytörésű üvegpentaprizmával, amely körülbelül 1,05-szeres nagyítást biztosít (a végtelenbe állított FA 50 mm-es F1,4 lencsével). A kompakt, könnyű APS-C formátumú tükörreflexes fényképezőgép háza ellenére valósághű, széles látószögű képet ad, amely megegyezik a teljes képkockás tükörreflexes fényképezőgépével, és segít jobban belemerülni a fotózási folyamatba.
Ez a kereső a pentaprizmás ezért a jobb visszaverődésének köszönhetően csaknem 10 százalékos fényerő-növekedést is biztosít, ugyanakkor csaknem 100 százalékos látómezőt is biztosít. Torzítást kompenzáló optikai elem beépítésével és a lencse bevonatának optimalizálásával természetes, valósághű képvisszaadást biztosít.

Nagy sebességű meghajtó rendszer, maximális sebessége körülbelül 12 kép másodpercenként
Az újonnan kifejlesztett tükör- és redőnymeghajtó egység és a nagy sebességű, nagy teljesítményű PRIME V képalkotó motor kombinációjának köszönhetően a PENTAX K-3 Mark III nagysebességű meghajtórendszert kínál, amelynek maximális sebessége kb.
12 kép másodpercenként AF.S módban, vagy körülbelül 11 kép másodpercenként AF.C módban. Ez a rendszer lehetővé teszi a téma pillanatnyi rögzítését, amelyet egyébként a korábbi modellek nem tudtak volna megragadni.
* A sorozatfelvétel sebessége csökkenhet a használt objektív típusától és / vagy a felhasználó által kiválasztott rekesztől, zársebességtől és érzékenységtől függően.
* Bizonyos időre van szükség a sorozatfelvétel módban készített képek lejátszásához. A szükséges idő a rögzített képek számától és / vagy a felvételi formátumtól függően változhat.

Nagy pontosságú autofókusz rendszer / SAFOX 13 AF rendszer 101 fókuszponttal
A PENTAX K-3 Mark III fókuszpontjainak száma 101-re nőtt, a PENTAX K-3 II 27 fókusz pont volt. Az AF területet is jelentősen kibővítették. A felhasználó által választható 41 pont közül * 25 kereszt típusú. Ez a nagy sűrűségű AF rendszer növeli a képkompozíció rugalmasságát, miközben optimalizálja a fókuszálás pontosságát a témára. Mivel középső fókuszpontját az F2,8 érzékelésére tervezték, a kamera szuper, nagy pontosságú fókuszt biztosít, ha nagy fényerejű lencsét használ, F2,8 vagy annál nagyobb nyílással.
* A választható pontok száma a beépített objektívtől függően változhat.

SR (Shake Reduction) mechanizmus/ SRII öttengelyes, 5,5-ös zársebességű kamera remegésének kompenzálásához
A PENTAX K-3 Mark III SR II mechanizmusa kompenzálja a vízszintes és függőleges eltolódás, gördülés, dőlésszög okozta fényképezőgép remegését, széles kompenzációs tartományban, kb. 5,5 lépésben.

Intelligens funkció/ Sokoldalúbb intelligens funkció
Az eredeti PENTAX intelligens funkció a menüpontok és funkciók egyszerű, egy művelettel történő kiválasztását teszi lehetővé.
Az új Smart Function gombbal a PENTAX K-3 Mark III lehetővé teszi, hogy 22 opcióból maximum öt funkciót programozzon be, és a kereső ablakban megjelenítse a kiválasztott funkciók listáját, így kiválaszthatja a kívánt funkciót keresőben való megtekintéshez. Ez lehetővé teszi még az egyes funkciók kívánt értékeinek kiválasztását és programozását, lehetővé téve a funkció pontosabb testreszabását az Ön igényeinek megfelelően.

Robusztus kivitel/ Magnéziumötvözetből készült váz
A PENTAX K-3 Mark III felső, alsó, első és hátsó paneljei mind magnéziumötvözetből készülnek. Ez a könnyű, nagy merevségű anyag nemcsak a kamera belső mechanizmusait védi a rázkódástól és károsodástól, hanem egy szilárd, kiváló minőségű megjelenést is biztosít a fényképezőgépnek.


Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett