Cikkszám: Márka: Pentax

Pentax HD DA645 28-45mm f/4.5 ED AW SR objektív


Cikkszám: 26390 | Márka: Pentax

Pentax HD DA645 28-45mm f/4.5 ED AW SR objektív


Webáruház raktár

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Nyíregyházi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Debreceni üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

1812990 Ft

tartalmazza a 27%-os áfát
Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

Az első ultra - nagylátószögű zoom objektív digitális középformátumú fény képezőgépekhez A kb. 1,6 - szoros zoommal rendelkező objektív (22-35,5mm 35mm-es formátumra számítva 645D vagy 645Z-n használva) a nagylátószögű objektívek egyedi hatását nyújtja, ami alkalmas témák széles köréhez, legyen az tájkép vagy architektúra, kibővítve a lehetőségeket a professzionális középformátumú fényképészetben.

Csúcstechnológiás optikai design a középformátumú SLR fényképezőgépek szuper-nagy felbontású érzékelőihez A HD PENTAX DA középformátumú széria új tagja a 645Z képérzékelőjéhez lett tervezve. Az optika 17 tagot tartalmaz 12 csoportban, beleértve két aszférikus lencsetagot és két ED (extra - alacsony diszperziójú) lencsetagot, melyek a nagy felbontás és fényáteresztés mellett minimalizálják a torzításokat, még a képszéleken is. Az innovatív bevonatokkal és tükröződésmentesítő belső felépítéssel párosítva a középformátumú fényképezőgépek a végsőkig kihasználhatóak.

HD bevonat és Aero Bright bevonat a legjobb fényáteresztésért és a tükröződések csökkentése érdekében.

Az objektív a PENTAX által fejlesztett objektív be épített rázkódáscsökkentő mechanizmussal (SR - Shake Reduction). Mivel a mechanizmussal akár 3,5 fényértéknyivel hosszabb záridő is elérhető, éles, bemozdulás - mentes képek készíthetők rosszul megvilágított szituációkban, kézben tartott fényképezőgéppel.

Az AW széria (All Weather) új modelljeként, az objektív felépítése ellenállóvá teszi a por, és az időjárással szemben. Az objektíven 11 speciális tömítés található, a por és nedvesség elleni hatékony védelem érdek ében. A PENTAX 645D fényképezőgéppel használva, a felhasználó egy strapabíró, megbízható képalkotó eszközt tarthat a kezében, amely igazán zord szituációkban is ellenáll a természet erőinek.

Szűrözhető objektív, mely a nagylátószögű objektívek között kivétel.

Fényerő: 4.5

Gyújtótávolság: 28-45mm (22-35mm)

Szűrőméret: 82mm

Felépítés: 17 lencse 12 csoportban

Méret (átmérő x hossz): 99x151,5mm

Tömeg: 1470g

Tartozék: első-hátsó objektívsapka, napellenző és tok

Egyéb tulajdonságok:

alacsony színszórású lencsetagok (ED) / Quick-Shift fókusz rendszer (QS) / víz és portaszító lencse bevonat (SP) / időjárás álló kivitel (AW) / többrétegű tükrözésmentesítő lencsebevonat (HD) / objektívbe épített rázkódáscsökkentő (SR)

 


Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett