Cikkszám: Márka: Pentax

Pentax HD DA 16-50mm f/2.8 ED PLM AW Objektív


Cikkszám: 28030 | Márka: Pentax

Pentax HD DA 16-50mm f/2.8 ED PLM AW Objektív


Webáruház raktár

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

II. kerületi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Nyíregyházi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Debreceni üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

591990 Ft

tartalmazza a 27%-os áfát
Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

Ez a Pentax dinamikus HD-DA 16-50mm f/2.8ED PLM AW objektív egy klasszikus zoomobjektív, amely a teljes zoomtartományban állandó f/2.8 rekeszértékkel rendelkezik, optikai teljesítményt nyújt és ideális objektív a rendszeres használatra. Újonnan tervezett optikai rendszerrel és fejlett impulzusmotorral (PLM) rendelkezik, amely zökkenőmentes, nagy sebességű és nagy pontosságú autofókuszálást biztosít minimális zajszint mellett. Finomhangolták a nagyobb kezelhetőség érdekében a kézi fókuszálású üzemmódban és tartalmaz egy gyorsváltó fókuszrendszert, amely azonnali váltást biztosít az automatikusról a kézi fókuszra. Az elektromágneses rekeszvezérlő mechanizmus biztosítja a nagy pontosságú expozícióvezérlést és a zökkenőmentes fókuszkövetést, ha kompatibilis digitális tükörreflexes fényképezőgépekkel együtt használják és lehetővé teszi videoklipek rögzítését automatikus expozícióvezérléssel, még akkor is, ha jelentős fényerőbeli különbségek vannak. Rendkívül nagy felbontóképességet és kiemelkedő kontrasztot biztosít még nyitott rekesznyílásnál is, miközben gyönyörű képeket készít a bokeh-effektus egyenletes átmenetével és élethű mélységélességgel.

Az AW (All Weather) modellként kifejlesztett zoomobjektív por és időjárásálló konstrukcióval rendelkezik, amely megakadályozza a víz és a porszemcsék behatolását az objektív belsejébe. A Super Protect objektív bevonat az elülső felületet por és foltmentesen tartja, így a legnehezebb felvételi körülmények között, esőben, ködben vagy fröccsenő vízre hajlamos helyszíneken is kiválóan teljesít.

Nagy sebességű autofókusz

A fejlett impulzusmotor (PLM) zökkenőmentes, nagy sebességű és nagy pontosságú autofókuszálást biztosít minimális zajszint mellett. A Quick-Shift Focus System azonnali váltást biztosít kézi fókuszálásra, miután az AF működés közben a fényképezőgép kioldógombjának félig lenyomásával rögzítette a témát a fókuszban, ez a rendszer bármikor használható AF működés közben. Az objektív emellett könnyed kézi fókuszálású üzemmóddal is rendelkezik, a minimális fókusztávolság és a végtelen közötti fókuszálás során korlátozott lencsehosszabbítással és optimális fókuszgyűrűnyomatékkal.

Optikai kialakítás

A 10 csoportban 16 lencsetagból álló lencsekialakítással az újonnan tervezett optikai rendszer könnyebb, kompaktabb fókusz-lencsecsoportot tartalmaz. Az újratervezett fókuszmechanizmus mindössze 30 cm minimális fókusztávolságot biztosít.

Lencse bevonatok

A lencsetagok többrétegű HD bevonattal vannak bevonva, amely a látható sugárzás spektrumában az átlagos fényvisszaverődést a hagyományos többrétegű bevonatok kevesebb mint 50%-ára csökkenti, így hatékonyan minimalizálja a tükröződést és a szellemképeket még olyan kényes fényviszonyok mellett is, mint a háttérvilágítás. Ezenkívül az SP (Super Protect) bevonat por és foltmentesen tartja az objektív elülső felületét.

Porálló, időjárásálló konstrukció

Az AW (All Weather) modellként kifejlesztett zoomobjektív porálló, időjárásálló konstrukcióval rendelkezik, amely megakadályozza a víz és a porszemcsék behatolását az objektív belsejébe. A Pentax porálló, időjárásálló digitális tükörreflexes fényképezőgép vázzal párosítva a felhasználó egy rendkívül tartós, megbízható digitális képalkotó rendszert hozhat létre, amely még a legnehezebb felvételi körülmények között, esőben, ködben vagy fröccsenő vízre hajlamos helyszíneken is kiválóan teljesít.

Termékjellemzők:

  • Maximális rekesz: F2.8
  • Minimális rekesz: F22
  • Lamellák száma: 9
  • Látószög: 83-31,5 ° (PENTAX APS-C méretű DSLR fényképezőgépekhez csatlakoztatva)
  • Felépítés: 16 elem 10 csoportban
  • A legkisebb tárgytávolság: 0,3 m
  • Nagyítás: 0,24x
  • Szűrő mérete: 77 mm
  • Súly: kb. 712g / napellenzővel kb. 750 g
  • Méretek (hossz x átmérő): kb. 84 mm x 117 mm
  • A készlet tartalma: PH-RBN77, napellenző, O-LC77 objektívvédő sapka, K lencsevédő kupak, S120-150 objektívtok

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett