Cikkszám: Márka: Pentax

Pentax HD D-FA Macro 100mm F2.8ED AW (fekete)


Cikkszám: 20320 | Márka: Pentax

Pentax HD D-FA Macro 100mm F2.8ED AW (fekete)


Webáruház raktár

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

II. kerületi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Nyíregyházi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Debreceni üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

269990 Ft

tartalmazza a 27%-os áfát
Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

A Pentax HD D-FA Macro 100mm f/2.8 ED AW objektív a képfelbontás és a kontraszt optimalizálása, valamint a tiszta, kiváló minőségű képek készítése érdekében frissített optikai kialakítással és technológiával rendelkezik. Ez az első Pentax makró objektív, amely AW (All Weather) porálló, időjárásálló kialakítással rendelkezik, így nagy teljesítményt nyújt a nehéz felvételi körülmények között is. Használható havas, ködös vagy esős körülmények között, valamint zord, fröccsenő vízre hajlamos környezetben. A mindössze 13 cm minimális fókuszálási távolsággal büszkélkedő, könnyű objektív lekerekített nyolclapátos körkörös rekeszmembránnal rendelkezik, amely f/5,6 vagy annál nagyobb rekeszértéknél természetes bokeh hatást eredményez. A tartós fekete alumínium lencsetokot úgy tervezték, hogy kiegészítse a fényképezőgépváz színét.

HD lencse bevonat

Ez az objektív a Pentax által kifejlesztett HD bevonattal rendelkezik, amely egy kiváló minőségű, többrétegű bevonat, amely a hagyományos bevonatokkal összehasonlítva kevesebb mint 50 százalékra csökkenti az átlagos visszaverődést a látható sugárzás spektrumában, lehetővé téve a felhasználó számára a nagy kontrasztú, tükröződés és szellemképektől mentes képek készítését.

Fényképezőgép test alapú autofókusz

A test alapú autofókusz rendszer a FREE (Fixed Rear Element Extension) fókuszáló rendszerrel együtt zökkenőmentes és csendes teljesítményt nyújt.

Quick-Shift fókuszrendszer

Az innovatív fókuszrendszer lehetővé teszi a fotós számára, hogy a fényképezőgép autofókusz rendszere által a téma rögzítése után a fókuszgyűrű elforgatásával azonnal átállítsa a fókuszmódot automatikusról manuálisra. Ez az egyetlen művelet kiküszöböli a fókuszmódváltást gyors akciójú kültéri felvételek készítése közben.

Porálló, időjárásálló konstrukció és tartós alumínium hordó

A víz, nedvesség és por behatolását megakadályozó hét speciális tömítéssel ez az első olyan objektív a "Limited" sorozatból, amely a Pentax-eredeti időjárásálló konstrukcióval rendelkezik. A tartós alumíniumötvözet hordó és az időjárásálló tömítés lehetővé teszi, hogy szinte bármilyen felvételi körülmények között, beleértve a havat, a ködöt, az esőt vagy más zord környezetet is teljesítsen.

Életnagyságú nagyítás

Ez a 100 mm-es, rövidtávcsöves makroobjektív életnagyságú nagyítást és a tárgytól az objektív elejéig 13 cm, illetve a tárgytól a képérzékelő síkjáig 30 cm munkatávolságot biztosít.

Full-Frame vagy APS-C kompatibilis

Filmes fényképezőgépen vagy full-frame képérzékelővel rendelkező DSLR fényképezőgépen használva ez a 100 mm-es objektív 24,5°-os látószöggel rendelkezik. ASP-C fényképezőgépen használva ez a 135 mm-es objektív 35 mm-es egyenértékű, 16°-os látószöggel.

SP Super Protect lencse bevonat

A Pentax SP (Super Protect) bevonat az elülső lencsetagon taszítja a port, a vizet és a zsírt, hogy az objektív tiszta és a képek élesek maradjanak.

Lekerekített 8 lapátos membránlapátok

A lekerekített nyolclapátos rekesz gyönyörű bokeh-effektust eredményez az f/5,6-nál nagyobb rekesznyílásoknál, miközben minimalizálja a pontszerű fényforrásokból származó csíkozódást.

Optikai tervezés

Egy ED (extra alacsony szórású) elem és két anomális szórású üvegelem tiszta, nagy felbontású képeket biztosít, élességgel és élességgel a különböző aberrációk kompenzálására és a lila színkoszorúk minimalizálására.

A doboz tartalma

Pentax HD D-FA Macro 100mm F2.8ED AW
Pentax napellenző PH-RBE 49mm SMC objektívhez
Pentax O-LC49 49mm-es objektív sapka
Pentax objektív tok S80-120 (puha)
Pentax hátsó objektívsapka

Műszaki adatok

  • Maximális rekesznyílás: f/2.8
  • Minimális rekeszérték: f/32
  • Objektív rögzítés: Pentax K
  • Objektív formátum lefedettség: Full-Frame
  • Látószög: 24.5°
  • Minimális fókusztávolság: 13 cm
  • Maximális nagyítás: 1x
  • Makroreprodukciós arány: 1:1
  • Optikai tervezés: 10 elem 8 csoportban
  • Membránpengék: 8, lekerekített
  • Fókusz típusa: Autofókusz
  • Képstabilizálás: Nincs
  • Szűrő mérete: 49 mm

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett