Cikkszám: Márka: Peak Design

Peak Design Everyday Backpack 20L V2 - hamuszürke


Cikkszám: BEDB-20-AS-2 | Márka: Peak Design

Peak Design Everyday Backpack 20L V2 - hamuszürke


Webáruház raktár

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

II. kerületi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Nyíregyházi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Debreceni üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

126890 Ft

tartalmazza a 27%-os áfát
Kedvenc termékeimhez


Termék leírás


Az ikonikus Everyday Line a Peak Design városok ihlette termékcsaládja. Olyan táskák, amelyek egyaránt alkalmasak a mindennapi használatra és fényképezőgépek szakszerű tárolására.

Az termékcsaládösszes táskája testre szabható belső résszel, több oldali hozzáféréssel, bővíthető űrtartalommal és időjárás biztos külső vászonnal rendelkezik.Az Everyday Line termékcsalád második generációja (V2) egybeolvasztja a számos benne található funkcionalitást ésesztétikai fejlesztést a vevői visszajelzésekkel és tervezési szakértelemmel.

Everyday Backpack V2

Az ikonikus Everyday termékcsalád többszörösen díjnyertes táskája az Everyday Backpack, a rendszerezés, bővíthetőség és védelem tökéletes egyvelege.

Az egyedi MagLatch zár biztosítja a gyors felső hozzáférést. Valamint a táska kettős oldalsó időjárásálló cipzárral is fel van szerelve. Belső felépítését tekintve 3 hajtogatható FlexFold elválasztó panel segítségével saját igény szerint rendszerezhető a belső felépítés.

A táska 100%-ban újrahasznosított, időjárásbiztos 400D külső borítással rendelkezik. A rögzíthető pántoknak köszönhetően sokoldalú hordozhatóságot kínál. A 20L-es változat fekete, éjkék, szénszürke és hamuszürke, míg a 30L-es táska fekete, éjkék, szénszürke színben lesz elérhető.


Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett