Cikkszám: 5906168430046 Márka: APEXEL

Mobile lens APEXEL APL-HB100CPL 100mm makró objektív CPL szűrővel (fekete)


Cikkszám: APL-HB100CPL | EAN/Vonalkód: 5906168430046 | Márka: APEXEL

Mobile lens APEXEL APL-HB100CPL 100mm makró objektív CPL szűrővel (fekete)


Webáruház raktár

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Nyíregyházi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Debreceni üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

17800 Ft

tartalmazza a 27%-os áfát
Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

APEXEL APL-HB100CPL 100mm makró telefon objektív CPL szűrővel (fekete)

A mai világban, ahol a mobilfotózás népszerűsége új magasságokba emelkedik, az APEXEL APL-HB100CPL 100mm makró CPL telefon objektív (fekete) kiváló eszköz minden fotózás rajongó számára. Úgy tervezték, hogy lágy és természetes elmosódást biztosítson a makró felvételeknél, ez a könnyű objektív kompatibilis a telefonok széles skálájával, így rendkívül sokoldalú. A beépített CPL szűrő csökkenti a nem kívánt tükröződéseket és fokozza a kontrasztot és a színtelítettséget, így a felhasználók élesebb és élénkebb fotókat élvezhetnek további alkalmazások nélkül. A készlet tartalmaz mindent, ami az azonnali fotózáshoz szükséges, beleértve egy tokot a biztonságos tároláshoz és szállításhoz.

Kompatibilitás több telefonmodellel
Az APEXEL APL-HB100CPL objektív egyik legnagyobb előnye a sokoldalúsága. Állítható kialakításának köszönhetően az objektív tökéletesen illeszkedik a telefonmodellek széles skálájához, amelyek szélessége 6,6-tól 9,6 cm-ig terjed. Ez a rugalmasság azt jelenti, hogy bármilyen márkájú telefonja is van, professzionális minőségű makró fotókat készíthet drága kamerák nélkül.

CPL szűrő
A CPL (polarizációs) szűrő az APEXEL objektív egyik kulcsfontosságú jellemzője, amely megkülönbözteti a piacon elérhető egyéb termékektől. A nem fémes felületekről való tükröződések csökkentésével ez a szűrő jelentősen javítja a kontrasztot és a színtelítettséget a fotókon. A hatás különösen észrevehető vízzel vagy üveggel teli jelenetek, valamint az ég fotózásakor, amely mélyebb és telítettebb kékké válik.

Könnyű konstrukció
Az APEXEL APL-HB100CPL objektív könnyű kialakítása elengedhetetlen azok számára, akik értékelik a mobilitást és a kényelmet. Ez lehetővé teszi, hogy hosszú fotózási üléseket tartson fáradtság nélkül, és megkönnyíti az objektív bárhová való elvitelét. Könnyűsége ellenére az objektív nem köt kompromisszumot a tartósság és a minőség terén, így mindkét világ legjobbját kínálja.

Közvetlen használat további alkalmazások nélkül
Az APEXEL objektívet más telefonfotózási kiegészítőktől megkülönbözteti az a képesség, hogy további alkalmazások telepítése nélkül használható. Ez hatalmas előny, különösen olyan helyzetekben, amikor gyorsan szeretné megörökíteni a pillanatot technikai akadályok nélkül. Ez a tulajdonság hangsúlyozza az egyszerűséget és a használhatóságot, ami sok felhasználó számára kulcsfontosságú.

A készlet tartalma:
- Objektív
- Rögzítő keret
- Használati útmutató
- Tok
- Kendő
- Rögzítő készlet
- Üvegház

Márka: Apexel
Modell: APL-HB100CPL
Gyújtótávolság: 100mm
Szín: Fekete
Kompatibilis telefon szélességek: 6,6 - 9,6 cm

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett