Cikkszám: 6972971865329 Márka: Freewell

Mágneses VND Szűrőkészlet VND Freewell 62 MM


Cikkszám: FW-62-MAGVND | EAN/Vonalkód: 6972971865329 | Márka: Freewell

Mágneses VND Szűrőkészlet VND Freewell 62 MM


Webáruház raktár

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Nyíregyházi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Debreceni üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

52800 Ft

tartalmazza a 27%-os áfát
Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

Freewell VND Mágneses Szűrőkészlet 62 MM
A Freewell 62mm VND Mágneses Szűrőkészlet jelenleg a legváltozatosabb VND rendszer a piacon, amely számos funkciót kínál a kívánt hatások eléréséhez bármilyen körülmények között. Könnyen csökkentheti a fényt (VND2-5, VND6-9), eltüntetheti a tükröződéseket (CPL), vagy ködös hatást érhet el (VNDXMIST2-5, VNDXMIST6-9, GLOW MIST). A 18 rétegű bevonattal ellátott nagy felbontású optikai üveg tökéletesen tiszta képeket biztosít, míg a masszív mágneses konstrukció stabilitást és megbízhatóságot nyújt. Ezenkívül a 2 és 9 lépés közötti kiterjesztett tartomány teljes irányítást biztosít a bejövő fény mennyisége felett. A készlet tartalmaz egy mágneses gyorscsere mechanizmust és egy védőtokot is.

Főbb jellemzők
A Freewell szűrők sokoldalúságukról ismertek. A készlet tartalmaz VND2-5 és VND6-9 szűrőket, amelyek lehetővé teszik a kamerába bejutó fény mennyiségének pontos szabályozását. A VND6-9XMIST szűrő változtatható fénycsökkentést kombinál ködös hatással, lenyűgöző művészi lehetőségeket kínálva. A CPL szűrő megszünteti a tükröződéseket és fokozza a színeket, míg a GLOW MIST szűrő finom megjelenést biztosít a felvételekhez. De ez még nem minden - rendelkezésére áll majd a VND2-5XMIST szűrő is, amely változtatható fénycsökkentést kombinál ködös hatással, valamint az ND32/CPL, amely csökkenti a fényt és élénk színeket biztosít. További előny, hogy kompatibilis a Freewell mágneses rendszerrel, ami azt jelenti, hogy bővítheti további szűrőkkel, és létrehozhat egy hibrid rendszert, amely tovább növeli kreatív lehetőségeit. Kísérletezzen és érje el az álmodott hatásokat!

20 funkció
A Freewell Változtatható ND 62mm Mágneses Szűrőkészlet rengeteg lehetőséget és kreatív megoldást kínál, korlátlan irányítást biztosítva a fény és hatások felett. Akár 20 különféle funkciót kínál. Kapni fog ND szűrőket különböző fénycsökkentésekkel, CPL-t a tükröződések megszüntetésére, valamint MISTXND-t ködös hatással. Például az ND 9 lépésű szűrő 9 lépéssel csökkenti a fényt, lehetővé téve a hosszabb expozíciós időt vagy a jobban ellenőrzött expozíciót. A CPL szűrő segít eltávolítani a tükröződéseket és fokozza a színtelítettséget. A készlet szűrőkombinációkat is tartalmaz, például ND32/CPL-t.

Masszív és mágneses konstrukció
A szűrők egy szilárd fémkeretre épülnek, amelyet CNC technológiával készítenek, így biztosítva a tartósságot és megbízhatóságot. A kiegészítők mágneses gyorscsere mechanizmussal vannak ellátva, amely lehetővé teszi a szűrők gyors és kényelmes cseréjét, még egyedileg is dolgozva. Ez különösen hasznos dinamikus helyzetekben. Most az egész szűrőkészlet elérhető egy rendszerben, és könnyedén válthat közöttük felvétel közben. Többé nem kell megszakítania a munkát, vagy drága időt pazarolnia a bonyolult szűrők feltételére és leszerelésére. A Freewell megoldása teljes irányítást és szabadságot biztosít az alkotás során.

A készlet tartalma

- Szűrők (VND2-5/CPL, VND6-9/ND32-CPL)
- Alap VND szűrő
- Alap MISTXVND szűrő
- Mágneses keret
- Napellenző
- Mikroszálas tisztítókendő
- Védőtok

Gyártó: Freewell
Modell: FW-62-MAGVND
Szűrőmenet Méret: 62 mm (2-5 lépés)
Anyag: fém, optikai üveg
Külső átmérő (Alapgyűrű + VND alapgyűrű + szűrők 2-től 5 lépésig): 79.05 mm
Vastagság: 9.75 mm
Súly (Alapgyűrű + VND alapgyűrű + szűrők 2-től 5 lépésig): 60 g
Súly (Alapgyűrű + VND alapgyűrű + szűrők 2-től 5 lépésig + napellenző): 88 g

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett