Cikkszám: 5905316147461 Márka: Sunnylife

Leszállótalp Sunnylife DJI Mavic 3 Pro-hoz - Narancs (M3P-LG582-C)


Cikkszám: M3P-LG582-C | EAN/Vonalkód: 5905316147461 | Márka: Sunnylife

Leszállótalp Sunnylife DJI Mavic 3 Pro-hoz - Narancs (M3P-LG582-C)


Webáruház raktár

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Nyíregyházi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Debreceni üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

4000 Ft

tartalmazza a 27%-os áfát
Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

A Sunnylife leszállótalp emelő lehetővé teszi, hogy a DJI Mavic 3 Pro magasságát lenyűgöző 42 mm-rel növeld, ami nemcsak vonzó megjelenést kölcsönöz drónodnak, hanem elsősorban nagyobb stabilitást biztosít a leszállás és felszállás során. Érdekes megoldás a szélesebb és perforált alap, valamint a kifelé néző lábak szerkezete, amelyek nemcsak biztonságos és egyensúlyban tartott manővereket garantálnak, hanem a készüléket és érzékelőit is megvédik a szennyeződésektől.

Átgondolt megoldások
A 42 mm-es magasságnövekedés jelentősen növeli a drón és a talaj közötti távolságot. Miért különösen fontos ez a különbség? Segít megvédeni a drónt és érzékelőit a sérülésektől, portól és szennyeződésektől a leszállás és felszállás során. Ez nemcsak megnöveli a Mavic 3 Pro élettartamát, hanem minden repülés alkalmával megőrzi a teljesítményét is.

Problémamentes telepítés
A Mavic 3 Pro-hoz pontosan tervezett leszállótalp-emelőt úgy alkották meg, hogy a telepítés gyors és egyszerű legyen. Emellett nem kell aggódnod amiatt, hogy a kiegészítő akadályozná a drón alsó látórendszerét. Minden részletre kiterjedő figyelem garantálja a teljes kompatibilitást és a készülék kulcsfontosságú alkatrészeinek zavartalan hozzáférését.

Hordozható és könnyű
A széles és perforált alap és a kifelé néző lábak felépítése nemcsak biztonságos és stabil manőverezést biztosít, hanem egy innovatív összecsukható rendszert is. Ezenkívül a termék mindössze 49 grammot nyom, így nem lesz teher a drón számára.

Gyártó: Sunnylife

Modell: M3P-LG582-C

Kompatibilitás: DJI Mavic 3 Pro

Anyag: Műanyag

Súly: 49 g

Szín: narancs

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett