Cikkszám: 5905316148499 Márka: Sunnylife

Leszállótalp Sunnylife DJI Air 3-hoz - Szürke (A3-LG664-GY)


Cikkszám: A3-LG664-GY | EAN/Vonalkód: 5905316148499 | Márka: Sunnylife

Leszállótalp Sunnylife DJI Air 3-hoz - Szürke (A3-LG664-GY)


Webáruház raktár

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Nyíregyházi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Debreceni üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

6900 Ft

tartalmazza a 27%-os áfát
Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

Sunnylife leszállótalp emelő DJI Air 3-hoz (szürke, A3-LG664-GY)
A Sunnylife Leszállótalp Emelő a DJI Air 3 egyik kulcsfontosságú kiegészítője, amely hatékonyan növeli a talaj és a drón közötti távolságot 36 mm-rel, így védelmet nyújt a drón érzékelőinek és komponenseinek. Összecsukható "Cool Spider" stílusú kialakítása nem csak vizuális vonzerőt ad az eszköznek, hanem biztosítja a navigációs és érzékelőrendszerek integritását is. A kiegészítő stabil leszállásokat tesz lehetővé bármilyen terepen.

Hatékony 36 mm emelés
A drón és a talaj közötti 36 mm-es távolság növekedése biztosítja, hogy az eszköz és érzékelői tökéletes állapotban maradjanak. A felszállások és leszállások gondmentesek lesznek - többé nem kell aggódnia az egyenetlen terep okozta károsodás miatt.

Összecsukható kialakítás
A pontos racsnis mechanizmussal ellátott összecsukható futómű kialakítása növeli a használat kényelmét. A kiegészítő összecsukása és kinyitása gyors és problémamentes, így a drón szállítása és tárolása sokkal egyszerűbb. További előnye a könnyű súly (26 g).

Problémamentes telepítés
A leszállótalp fejlesztése úgy lett kialakítva, hogy az egyszerű telepítést biztosítson, és ne zavarja a drón látórendszerét, érzékelőit és világítását. Ez garantálja, hogy készüléke teljes mértékben működőképes marad, és zavartalan repülést élvezhet.

Egyedi design
Tegye egyedivé DJI Air 3 drónját. A Sunnylife leszállótalp emelője eredeti és figyelemfelkeltő kialakítással rendelkezik, amely repülés közben is könnyen felismerhetővé teszi drónját.

Gyártó
Sunnylife

Modell
A3-LG664-GY

Kompatibilitás
DJI Air 3

Anyag
Műanyag

Súly
26 g

Szín
szürke

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett