Cikkszám: 6970801330795 Márka: PGYTECH

Leszállóhely drónokhoz PGYTECH 75 cm (PGY-AC-308)


Cikkszám: AC-308 | EAN/Vonalkód: 6970801330795 | Márka: PGYTECH

Leszállóhely drónokhoz PGYTECH 75 cm (PGY-AC-308)


Webáruház raktár

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Nyíregyházi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Debreceni üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

11600 Ft

tartalmazza a 27%-os áfát
Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

A PGYTECH speciális szőnyege egy sokoldalú leszállóhely drónokhoz. Az időjárási viszonyoknak ellenálló, két színű és tartós – bármilyen helyzetben megállja a helyét. Összecsukva rendkívül kompakt – a mellékelt tokban kényelmesen szállíthatod és bárhol használhatod.

Válaszd a legjobb színt
A szőnyeg mindkét oldala alkalmas leszállásra. Ráadásul különböző színekben kapható - narancs és kék. Ez rendkívül praktikus megoldás, így bármikor megfordíthatod a terméket, hogy annak színe jobban kontrasztoljon a talajjal. Így a drón leszállása simábban megy majd.

Még kényelmesebb szállítás
A készletben egy speciális szállítótokot is találhatsz. Ez ellenáll a sérüléseknek és kényelmes használni. Ellenálló nejlon fogantyúval van felszerelve, amely még könnyebbé teszi a hordozást. Ezzel a praktikus tokkal a termék szállítása még egyszerűbb lesz.

A drónodnak megfelelően kialakítva
A kinyitott szőnyeg átmérője akár 75 cm is lehet, ami tökéletesen alkalmazható különböző típusú drónokhoz. Nem számít, milyen eszközt használsz, a PGYTECH szőnyeg mindig tökéletesen végzi a dolgát. Az összecsukott szőnyeg átmérője csupán 29 cm. Így a termék rendkívül kompakt. Az összecsukása gyors és egyszerű. A repülés után könnyedén előkészítheted a szállításra és helyet spórolhatsz a csomagodban.

Megbízható bármilyen helyzetben
A szőnyeg magas minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a tartósságát még zord körülmények között is. Vízálló tulajdonsággal is bír. A nap sem tesz kárt benne - a precízen készített nyomat nem fakul túl gyorsan. Nem kell attól tartanod, hogy a szőnyeged néhány használat után megszűnik funkcionálni - hosszú ideig jól fog szolgálni.

A csomag tartalma:
- Szállítótok x1
- Leszállóhely x1
- Horgony x3

Gyártó: PGYTECH

Modell: PGY-AC-308

Anyag: Magas minőségű vízálló nejlon

Súly: 535 g

Leszállóhely átmérője / tokba csomagolva: 75 cm / 29 cm

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett