Cikkszám: 5905316147454 Márka: Sunnylife

Leszálló talp Sunnylife DJI Mavic 3 Pro-hoz - Szürke (M3P-LG582-GY)


Cikkszám: M3P-LG582-GY | EAN/Vonalkód: 5905316147454 | Márka: Sunnylife

Leszálló talp Sunnylife DJI Mavic 3 Pro-hoz - Szürke (M3P-LG582-GY)


Webáruház raktár

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Nyíregyházi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Debreceni üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

6600 Ft

tartalmazza a 27%-os áfát
Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

A Sunnylife leszálló talp emelése lehetővé teszi, hogy a DJI Mavic 3 Pro magasságát lenyűgöző 42 mm-rel növeld, ami nemcsak vonzó megjelenést kölcsönöz a drónodnak, de ami a legfontosabb, nagyobb stabilitást biztosít a landolás és felszállás során. Érdekes megoldás a szélesebb és perforált alap és a kifelé forduló lábak szerkezete, amelyek nemcsak biztonságos és kiegyensúlyozott manővereket garantálnak, hanem védik is a készüléket és érzékelőit a piszoktól.

Átgondolt megoldások
A 42 mm-es emelés jelentősen megnöveli a drón és a talaj közötti távolságot. Miért különösen fontos ez a különbség? Segít megvédeni a drónt és érzékelőit a sérülésektől, portól és piszoktól landolás és felszállás közben. Ez nemcsak meghosszabbítja a Mavic 3 Pro élettartamát, de hatással lesz teljesítményének megőrzésére is minden repülésen.

Egyszerű telepítés
A Mavic 3 Pro-hoz precízen tervezett leszálló talp frissítés gyors és könnyű telepítést biztosít. Ezenkívül nem kell aggódnod amiatt, hogy a kiegészítő blokkolná a drón alsó látórendszerét. Az aprólékos részletekre való figyelem garantálja a teljes kompatibilitást és zavartalan hozzáférést a készülék kulcsfontosságú komponenseihez.

Hordozható és könnyű
A széles és perforált alap valamint a kifelé forduló lábak szerkezete nemcsak biztonságos és stabil manőverezést biztosítanak, hanem egy innovatív összecsukható rendszert is. Ezenkívül a termék mindössze 49 g-ot nyom, így nem jelent terhet a drónod számára.

Gyártó: Sunnylife

Modell: M3P-LG582-GY

Kompatibilitás: DJI Mavic 3 Pro

Anyag: műanyag

Súly: 49 g

Szín: szürke

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett