Cikkszám: Márka: JJC

JJC MS-AD1AR Magnetic Mount


Cikkszám: MS-AD1AR | Márka: JJC

JJC MS-AD1AR Magnetic Mount


Webáruház raktár

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

II. kerületi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Nyíregyházi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Debreceni üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

8990 Ft

tartalmazza a 27%-os áfát
Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

A JJC MS-AD1AR mágneses tartó kifejezetten az 1/4"-20 vagy 3/8"-16-os csavarral rendelkező állványok/eszközök MagSafe-hez való csatlakoztatására szolgál. A termék kompatibilis a MagSafe funkcióval rendelkező mobiltelefonokkal, mint például az iPhone 12 sorozat, iPhone 13 sorozat, iPhone 14 sorozat, vagy a legújabb modellek (telefon tok nélkül), MagSafe telefon tokot viselő mobiltelefonok (hivatalos és harmadik féltől származó), nem MagSafe telefonok (iPhone 11 és alatti sorozat, más Android telefon vagy nem MagSafe tokkal) a csomagban található nyomvonal nélküli 3M ragasztó fémgyűrű használatával.
A tartó prémium alumíniumötvözetből készült, strapabíró, és évekig tartó megbízható használatot biztosít. Két teljes, 16 nagy teherbírású mágnest tartalmazó gyűrűvel rendelkezik, 4,4 font erős mágneserővel, amely lehetővé teszi a készülékek biztonságos rögzítését. A csúszásgátló, speciálisan kialakított, kiváló minőségű szilikonnal ellátott tapadófelület stabil, csúszásmentes rögzítést tesz lehetővé, és nem fogja bántani a telefont. A szuper tapadással ellátott mágneses felület maximális tapadást biztosít, a beépített erős mágneses tömb pedig ultraerős mágneses erőt biztosít. Ez biztosítja, hogy telefonja szilárdan a tartóban maradjon, anélkül, hogy elmozdulna, elmozdulna vagy rezegne. A mágneses tartó rendkívül sokoldalú és hihetetlenül könnyen használható. Egy kézzel, másodpercek alatt beállíthatja a szöget a portré vagy a tájkép között. Nem befolyásolja az oldalsó billentyűk használatát. A gyors felszedés és elhelyezés egy kézzel lehetővé teszi a kényelmesebb használatot.
A mágneses rögzítő négy 1/4"-20-as és egy 3/8"-16-os aljzatfurattal rendelkezik a hátoldalon, amely lehetővé teszi, hogy 1/4"-20-as vagy 3/8"-16-os csavarral rögzítse a készülékhez/állványhoz. Emellett a mágneses rögzítés egy Arca-típusú gyorskioldó lemez kialakítását alkalmazza, és közvetlenül rácsúsztathatja egy Arca-típusú gömbfejre.
Tartalmaz egy 3/8"-16-ról 1/4"-20-ra szűkítő perselyt, amely lehetővé teszi a szabványos 3/8"-16-os menet átalakítását szabványos 1/4"-20-as csavar behelyezésére. A csomag tartalmaz továbbá két nyomvonal nélküli 3M öntapadós fémgyűrűt is, amelyek multi eszközökhöz és nem MageSafe eszközökhöz alkalmasak.

A termék kiemelkedő jellemzői

  • Az 1/4"-20 vagy 3/8"-16 csavarral rendelkező készülék/állvány MagSafe-hez való hozzáigazítása
  • Lehetővé teszi, hogy a tartó közvetlenül egy Arca-Type gömbfejre csúsztassa a rögzítést
  • Kompatibilis a MagSafe, nem MagSafe mobiltelefonnal vagy telefontokkal mellékelt fémgyűrű segítségével
  • Prémium alumíniumötvözetből készült, erős és tartós
  • 16 nagy teherbírású mágnes 4,4 font erős mágneses erővel lehetővé teszi a készülékek biztonságos rögzítését.
  • A csúszásgátló tapadófelület speciálisan kialakított, kiváló minőségű szilikonnal lehetővé teszi a stabil, csúszásmentes rögzítést, és nem fogja megsérteni a telefont.
  • Rendkívül sokoldalú és hihetetlenül könnyen használható. Állítsa be a szöget vagy a nézetet a portré vagy a tájkép között egy kézzel másodpercek alatt.
  • A 3/8"-16-ról 1/4"-20 szűkítő pogácsa lehetővé teszi a szabványos 3/8"-16-os menet átalakítását szabványos 1/4"-20-as csavar behelyezésére.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett