Cikkszám: Márka: JJC

JJC CL-FS10K2 szenzortisztító szett (full frame)


Cikkszám: CL-FS10K2 | Márka: JJC

JJC CL-FS10K2 szenzortisztító szett (full frame)


Webáruház raktár

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

II. kerületi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Nyíregyházi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Debreceni üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

8990 Ft

tartalmazza a 27%-os áfát
Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

A JJC CL-FS10K2 tisztító készlet egy átfogó csomag, amelyet úgy terveztek, hogy a Full-Frame CCD és CMOS-érzékelők tisztításának élményét növelje. Ez a készlet tíz, egyenként csomagolt érzékelőtisztító pálcikát, egy üveg érzékelőtisztító oldatot és egy innovatív tisztító fogantyút tartalmaz.

Fejlett érzékelőtisztító pálcikák


A tíz érzékelőtisztító tampont aprólékosan megtervezték, hogy biztonságosan és hatékonyan tisztítsák a teljes képkockás CCD- és CMOS-érzékelőket. Sokoldalúsága kiterjed az olyan kényes eszközfelületekre is, mint az okostelefonok, billentyűzetek, LCD-képernyők, objektívek és szemüvegek. A csomag 12 darab, egyenként csomagolt érzékelőtisztító pálcikát tartalmaz. Ez a továbbfejlesztett változat 2,7-szer nagyobb tisztítási teljesítményt nyújt, mint elődje, így biztosítva a kiváló tisztítási élményt. Minden egyes tisztító pálcikát aprólékos vákuumzáráson megy keresztül pormentes környezetben, biztosítva a legnagyobb tisztaságot. A tampon végét kiváló minőségű mikroszálas kendő öleli körül, garantálva az ügyes poreltávolítást anélkül, hogy maradványokat vagy karcolásokat hagyna maga után. A 24 mm-es, a teljes képkeretű érzékelők méretéhez igazodó, aprólékosan illeszkedő szélességgel hatékony és átfogó tisztítást biztosít, hatékonyan célozza meg az érzékelő felületén lévő port és szennyeződéseket, ami jobb képminőséget és érzékelőteljesítményt eredményez. Emellett a tisztító pálcika végének innovatív, V alakú kialakítása növeli a tisztítás hatékonyságát, miközben minimalizálja az érzékelővel való közvetlen érintkezést. A szenzortisztító szivacs megbízható szövetségese a fényképezőgép szenzorának és érzékeny felületeinek csúcsteljesítménye és tisztasága elérésében. Emelje meg tisztítási rendjét azzal a bizonyossággal, hogy ez a tisztító pálcika professzionális kaliberű eredményeket biztosít.

Szenzor tisztító oldat


A szenzortisztító oldatot úgy alkották meg, hogy biztonságosan és hatékonyan tisztítsa meg a szenzorokat, lencséket és más érzékeny eszközöket. Ez a nem mérgező, környezetbarát megoldás nem tartalmaz alkoholt vagy más maró hatású vegyi anyagokat, így optimális biztonságot nyújt az értékes berendezések számára.

Innovatív tisztító fogantyú


Tapasztalja meg az érzékelő tisztításának egyszerűségét és alaposságát a tisztítófogantyúval. A hosszúkás fogantyú kialakítása megkönnyíti a könnyű és kényelmes fogást, lehetővé téve a kényelmes érzékelőtisztítást. A fogantyúba épített megvilágító lámpa javítja a láthatóságot, megvilágítva még az érzékelő felületén lévő apró porszemcséket is az aprólékosabb tisztítási folyamat érdekében. Az alacsony energiafogyasztású CR2032 elemmel működő fogantyú hosszabb élettartammal büszkélkedhet. A tisztító készlet megbízható társa a fényképezőgép érzékelőjének érintetlen állapotának megőrzésében. Akár a fotózás szerelmese, akár profi, vagy valaki, akinek fontos az eszközök hosszú élettartama, ez a készlet átfogó, hatékony és biztonságos megoldást kínál a por és a szennyeződések kezelésére. Fogadja be a tisztaság és a tisztaság új szintjét a Cleaning Kit segítségével - ahol az innováció találkozik a precíziós tisztítással.


Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett