Cikkszám: 6950291507563 Márka: JJC

JJC CL-A16K2 APS-C szenzor tisztító swab


Cikkszám: CL-A16K2 | EAN/Vonalkód: 6950291507563 | Márka: JJC

JJC CL-A16K2 APS-C szenzor tisztító swab


Webáruház raktár

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

II. kerületi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Nyíregyházi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Debreceni üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

6490 Ft

tartalmazza a 27%-os áfát
Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

A JJC CL-A16K2 APS-C vázas érzékelőtisztító swabot kifejezetten arra tervezték, hogy biztonságos és hatékony megoldást nyújtson az APS-C vázas CCD és CMOS érzékelők tisztításához. Sokoldalúsága kiterjed az olyan kényes eszközfelületekre is, mint az okostelefonok, billentyűzetek, LCD-képernyők, lencsék és szemüvegek. A csomag 12 darab, egyenként csomagolt érzékelőtisztító swab-ot tartalmaz. Ez a továbbfejlesztett változat 2,7-szer nagyobb tisztítási teljesítményt nyújt, mint elődje, így biztosítva a kiváló tisztítási élményt.

Minden egyes tisztító swab aprólékos vákuumzáráson megy keresztül pormentes környezetben, biztosítva a legnagyobb tisztaságot. A swab végét kiváló minőségű mikroszálas kendő öleli körül, amely garantálja az ügyes poreltávolítást anélkül, hogy maradványokat vagy karcolásokat hagyna maga után. A 16 mm-es, aprólékosan összehangolt szélességgel, amely megfelel az APS-C képkeretű érzékelők méreteinek, hatékony és átfogó tisztítást biztosít, hatékonyan célozza meg az érzékelő felületén lévő port és szennyeződéseket, ami jobb képminőséget és érzékelőteljesítményt eredményez. Emellett a tisztítóswab végének innovatív, V alakú kialakítása növeli a tisztítás hatékonyságát, miközben minimalizálja az érzékelővel való közvetlen érintkezést.

A szenzortisztító szivacs megbízható szövetségese a fényképezőgép szenzorának és érzékeny felületeinek csúcsteljesítménye és tisztasága elérésében. Emelje meg tisztítási rendjét azzal a bizonyossággal, hogy ez a tisztítótampon professzionális minőségű eredményeket biztosít.


Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett