Cikkszám: Márka: Insta360

Insta 360 Flow Creator Kit, okostelefon stabilizátor (szürke)


Cikkszám: FLOW05 | Márka: Insta360

Insta 360 Flow Creator Kit, okostelefon stabilizátor (szürke)


Webáruház raktár

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

II. kerületi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Nyíregyházi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Debreceni üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

91990 Ft

tartalmazza a 27%-os áfát
Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

Insta360 Flow Gimbal


Stabilizálja okostelefonja mozgóképes felvételeit az Insta360 szürke Flow Smartphone Gimbal stabilizátorával, amely kompakt formájú, valamint beépített szelfibottal és mini állvánnyal rendelkezik. Egyetlen lépésben könnyen felállítható, így bármilyen 2,5-3,3" széles okostelefont rögzíthetsz, a mágneses telefontartó pedig egyszerű és gyors fel és leszerelést tesz lehetővé. Vezérlése a beépített SmartWheel segítségével történik, amely a fényképezőgéphez csatlakoztatható a zoom, a kioldó és az üzemmód vezérléséhez.

A Flow-t alkotóknak, vloggereknek, családoknak és utazóknak tervezték, akik a Flow segítségével filmszerűvé tehetik telefonjuk tartalmát. Emelje okostelefonját tartalomkészítő eszközzé az Insta360 Flow-val, az AI-alapú stabilizátorral.

Összecsukható és hordozható


Csak vigye magával a telefont és a Flow-t útközben, a Flow kompaktra összecsukható, így könnyen elfér a táskájában, így menet közben is megörökítheti az élet legszebb pillanatait.

3 tengelyes stabilizálás


A telefonos felvételek még sosem tűntek ilyen simának. A Flow 3 tengelyes gimbal-stabilizációja kiküszöböli a felvételek rázkódását.

Deep Track 3.0


A Deep Track 3.0 technológia páratlan követési pontossággal tartja a témákat a képben és fókuszban. A Deep Track 3.0 még a nagy képkockasebességű videókhoz is támogatott, akár 1080p240-ig. Még több filmszerű felvételt készíthetsz teleobjektívvel. Nagyításkor a Flow nem csak a témát tudja követni, de a stabilabb felvételek érdekében a gimbal beállításait is automatikusan módosítja.

Zoom és mozgáskövetés helyreállítása


Abban az esetben, ha a téma a zoomolt felvételek során kimozdul a képkockából, a Flow iPhone esetén a nagylátószögű objektívre (vagy Android telefonok esetén az alapértelmezett objektívre) zoomol, és két másodpercig keresi a témát. Ha megtalálja a témát, a Flow a korábbiaknak megfelelően ráközelít a témára, ha a téma eltűnik a követés leáll, hogy kímélje az energiát. A Flow követni fogja a téma mozgásának irányát, ha a téma kimozdul a képből.

Beépített szelfibot


Állítsd be a megfelelő szögeket. Vedd elő a szelfibotot a könnyebb és rugalmasabb felvételek készítéséhez.

Beépített állvány és mágneses rögzítés


Mindig legyen felkészülve. Bárhol, bármikor, állítsa le a Flow-t a beépített állvány segítségével és örökítse meg a pillanatot további kiegészítők nélkül. A mágneses telefonrögzítővel pillanatok alatt rögzítheti telefonját, hogy útközben is könnyedén készíthessen felvételeket.

Teljesítmény és hardveres jellemzők


A gimbal 2900mAh-s akkumulátorral rendelkezik, amely akár 16 órás használatot is lehetővé tesz és a hosszabb forgatási idő érdekében power bankot is használhat.

Rögzítési lehetőségek


A beépített vakupapucs és az alján található menet lehetővé teszi további tartozékok felszerelését és több rögzítési lehetőség kihasználását.

SmartWheel


A SmartWheel minimalista dizájnnal büszkélkedhet, és gyors, egyszerű hozzáférést biztosít számos hasznos funkcióhoz, a felvételvezérlőtől a videó visszajátszásig és még sok más funkcióhoz.

Insta360 Flow Spotlight, mini lámpa


Adj hozzá egy mini fényt a Flow gimbal stabilizátorodhoz ezzel az Insta360 Flow Spotlight lámpával. Az ultrakompakt LED-es lámpa a gimbal okostelefon tartójára pattintható és elforgatható, hogy a jelenet elejét vagy hátulját megvilágítsa. A fény három színhőmérsékletet és fényerősséget biztosít, ami kilenc fényerősségi lehetőséget terem.

Insta360 USB-C tápkábel (15cm)


Az Insta360 USB-C-ről USB-C-re csatlakozó tápkábelével táplálhatja okostelefonját, amikor az a Flow gimbal stabilizátorra van szerelve. A 15cm-es kábel a gimbal USB-C tápkimenetéhez csatlakozik, a másik vége pedig egy lightning csatlakozóval rendelkező okostelefonhoz csatlakoztatható. Ez ugyanaz a kábel, amely a Creator Kitben is megtalálható, és a gimbal akkumulátoráról biztosít áramot, hogy a hosszabb felvételek során is rögzíthesse a telefonodat.

Insta360 USB-C Lightning tápkábel (15cm)


Az Insta360 USB-C és Lightning tápkábelével táplálhatja okostelefonját, amikor az a Flow gimbal stabilizátorra van szerelve. A 15cm-es kábel a gimbal USB-C tápkimenetéhez csatlakozik, a másik vége pedig egy Lightning-csatlakozóval rendelkező iOS-telefonhoz csatlakoztatható. Ez ugyanaz a kábel, amely a Creator Kitben is megtalálható, és a gimbal akkumulátorából biztosít áramot, hogy a telefon hosszabb felvételek során is rögzíthessen.


Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett