Cikkszám: Márka: HOYA

Hoya Variable Density 77mm ND szűrő


Cikkszám: Y3VD077II | Márka: HOYA

Hoya Variable Density 77mm ND szűrő


Webáruház raktár

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

II. kerületi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Nyíregyházi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Debreceni üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

59890 Ft

tartalmazza a 27%-os áfát
Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

A HOYA variálható ND szűrő két polarizációs szűrő használatával szabályozza az átmenő fény mennyiségét, amely áthalad a szűrő felületén és a kamera objektívjén. Minimális hatásnál a fény 1/3-ad részét leveszi a felvételnél, ez 1,5 blendét jelent a blende vagy zársebesség beállításnál. Maximális hatásnál a szűrő: csak a fény 1/400-ad részét engedi át a kép készítésekor.

Ez 9 blende értéknek felel meg a blende vagy zársebesség beállításánál. Ha felhelyezi a szűrőt az objektívre, akkor a minimum és maximum helyzet között a szűrő forgatásával lehet szabályozni az áthaladó fény mennyiségét az objektíven keresztül.

A HOYA variálható ND szűrővel pl: az 50mm/1.4 es objektívvel tűző napon teljesen nyitott blendével fotózhatunk, vagy meghosszabbíthatjuk a zársebességet néhány másodpercre tűző napon is.

Ezzel művészi felvételek készíthetők pl: elmosódott lágy felületek keletkeznek vízesés, patak stb fotózásakor. De fotózhatunk mindent ami mozog, autókat, embereket, a kreatív lehetőségek végtelenek.

A HOYA variálható ND szűrő csúcsminőségű optikai üvegből készül a HOYA cég állítja elő, amely jelenleg a világon a legnagyobb optikai üveg készítője. 52mm -82mm méretben kapható. A HOYA cég a még jobb minőség eléréséhez az állvány használatát javasolja, hosszabb záridők használatánál.


Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett