Cikkszám: Márka: HOYA

Hoya UX UV 37mm szűrő


Cikkszám: YUXUV037 | Márka: HOYA

Hoya UX UV 37mm szűrő


Webáruház raktár

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

II. kerületi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Nyíregyházi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Debreceni üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

5500 Ft

tartalmazza a 27%-os áfát
Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

A vízlepergető bevonattal ellátott UX UV fényszűrő a HMC UV(C) megújult változata, és a CIR-PL Slim polárszűrővel együtt az új, alapszintű UX szűrősorozatba integrálódik.
A belépő szintű fotósoknak szánt UX UC szűrő egy teljesen új koncepciójú termék, mely az alapkövetelményeknek és egyben korunk elvárásainak is megfelelő funkcióival kiváló minőségi standardot nyújt a felhasználónak.
Az "UX" sorozatnév a "User eXperience" (felhasználói élmény, tapasztalat) utal az élményekre és tapasztalatokra, amelyekre a felhasználók ezen szűrők alkalmazása során tesznek szert, és mindarra, ami ezzel együtt jár.
Az UX sorozatnév választása is azt célozza, hogy a gyártó kellemesebb személyes élményeket kínáljon a fotózással kapcsolatos összes tevékenységen keresztül a felhasználóknak.
Ugyan szabad szemmel nem látható, de egyes helyszíneken, mint pl. tengerparti és hegyi környezetben, az UV sugarak hatással lehetnek a képminőségre. elmosódott kontúrokat, illetve fehéren kifakult képeket eredményezve.
Az UV szűrők blokkolják a természetes napfényben jelen levő és a képen jelentkező előnytelen hatásokért főként felelős UV spektrumot. Ezek a szűrők filmes és digitális fényképező-gépekkel is alkalmazhatók, és használatuk élénkebb (kontrasztosabb és telítettebb színű) képek készítését teszi lehetővé. Emellett az objektívhez tartósan csatlakoztatva, annak mindennapos védelmét is szolgálják.

Termékjellemzők:
  • Tükröződésmentesítő bevonat
  • A tükröződésmentesítő réteg megakadályozza a nemkívánatos tükröződéseket, és növeli a fényáteresztő képességet.
  • Vízlepergető bevonat
  • A tükröződésmentesítő bevonathoz adott víztaszító bevonat lepergeti a vízcseppeket, és egyszerűbbé teszi a szűrő felületének megtisztítását a por- és egyéb szennyeződésektől, pl. ujjlenyomattól.
  • Vékony szűrőfoglalat
  • A vékony szűrőfoglalat biztosítja, hogy még nagylátószögű objektívek esetén se következzen be vinnyettálás.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett