Cikkszám: 024066070180 Márka: HOYA

Hoya UX Cirkular Pol 67mm II - szűrő


Cikkszám: Y5UXPOL067II | EAN/Vonalkód: 024066070180 | Márka: HOYA

Hoya UX Cirkular Pol 67mm II - szűrő


Webáruház raktár

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

II. kerületi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Nyíregyházi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Debreceni üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

17990 Ft

tartalmazza a 27%-os áfát
Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

Az UX CIR-PL Slim II cirkuláris polárszűrő, hasonlóan az új UX UV szűrőkhöz, új csomagolásban jelenik meg. Ez az új szűrősorozat elsősorban azon kezdő fényképezőket célozza meg, akik elfogadható áron kívánnak szűrőket vásárolni.
Az "UX" sorozatnév a "User eXperience" (felhasználói élmény, tapasztalat) utal az élményekre és tapasztalatokra, amelyekre a felhasználók ezen szűrők alkalmazása sorántesznek szert, és mindarra, ami ezzel együtt jár. Az UX sorozatnév választása is azt célozza, hogy a gyártó kellemesebb személyes élményeket kínáljon a fotózással kapcsolatos összes tevékenységen keresztül a felhasználóknak.
Az UX CIR-PL II szűrő filmes és digitális fényképezőgépekkel is alkalmazható. Hatékonyan szabályozza a nem fémes felületekről történő fényreflexiót, mint pl. a víz és üveg, és egyben fokozzák a színtelítettséget és kontrasztot.
A polárszűrő szerkezetileg két üveglap közötti polarizációs filmet tartalmaz, és a szűrőfoglalat frontális oldala elforgatható, ezzel adva lehetőséget a polarizációs film kívánt szögben történő beállítására. A menetes szűrőfoglalat lehetővé teszi további szűrők, illetve objektívvédő sapka csatlakoztatását. Az UX CIR-PL lapos (vékony) szűrőfoglalata biztosítja, hogy még nagylátószögű objektívek esetén se következzen be vinnyettálás.


Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett