Cikkszám: 024066069443 Márka: HOYA

Hoya ProND16 Grad 77mm átmenetes szürke szűrő


Cikkszám: 90069100 | EAN/Vonalkód: 024066069443 | Márka: HOYA

Hoya ProND16 Grad 77mm átmenetes szürke szűrő


Webáruház raktár

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

II. kerületi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Nyíregyházi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Debreceni üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

40500 Ft

tartalmazza a 27%-os áfát
Kedvenc termékeimhez


Termék leírás


PROND16 GRAD

Blender típusú átmenetes ND szűrő a világos területek fényerejének és a kép sötét területeinek kiegyensúlyozására. 0–4 fokozatú fénycsökkentés.
A HOYA PROND GRAD egy átmentes kerek szűrő, amelynek célja a világos területek fényerejének és a kép sötét területeinek kiegyensúlyozása. Javasoljuk azoknak a fotósoknak, akik főleg tájképfotózással foglalkoznak. A blender szűrő rendkívül sokoldalú, és különféle helyzetekben használható, különösen akkor, ha a táj és a horizont összetett vagy egyenetlen szerkezetű. A HOYA PROND GRAD szűrő az ACCU-ND technológiát tartalmazza, a legjobb minőséget és a legjobb élményt nyújtva a fotós számára.

A fokozatos szűrő segít beállítani a ragyogó ég és a terep fényességét, és ennek eredményeként kiváló, összességében jól exponált, készen áll a kész kép.

A RAW adatokkal dolgozó professzionális fotósok számára az átmenetes szűrő segít megőrizni a legtöbb információt a világos területeken. Ez megkönnyíti a további utószerkesztési folyamatot és időt takarít meg. Ez a kérdés különösen a világos területeket érinti, ahol a pixelmentés a legnehezebb folyamat.

A blender szűrőket különféle jelenetekhez lehet használni, különösen akkor, ha a táj és a horizont túl összetett ahhoz, hogy elrejtse a puha élű szűrő átmenetét. A blender típusú HOYA PROND GRAD szűrők rendkívül sokoldalúak és könnyen használhatók.
A forgatható keret lehetővé teszi a színátmenet pontos beállítását a kép kompozíciójának vagy tárgyának megfelelően.

A HOYA PROND FILTER egy magas minőségű termék, amely mind a fényképezés, mind a HDSLR videó piacok számára készült. A PROND szűrők a HOYA exkluzív átlátszó optikai üvegét használják, amely elülső és hátsó oldalán fémes bevonatot tartalmaz, hogy a fényspektrum szinte minden tartományát egyenletesen csökkentse, még az IR spektrumot is. A bevonási folyamatban használt ACCU-ND technológia valóban semleges színegyensúlyt eredményez, amely semmilyen észrevehető színt nem ad a képeihez.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett