Cikkszám: 024066065926 Márka: HOYA

Hoya HD Nano Cirk. Pol 58mm szűrő


Cikkszám: YHDVPOLC058 | EAN/Vonalkód: 024066065926 | Márka: HOYA

Hoya HD Nano Cirk. Pol 58mm szűrő


Webáruház raktár

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

II. kerületi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Nyíregyházi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Debreceni üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

38490 Ft

tartalmazza a 27%-os áfát
Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

HD Nano Pol cirkular 58mm
HD Nano szűrők
A szűrőbevonat nem állandó, mert a letörléses tisztítás során ismételten keletkeznek rajta apró sérülések, melynek hatására a bevonat idővel meggyengül. Ugyan képes megvédeni az objektívet a fizikai sérülésektől, ám karcolások formájában a szűrő szenvedi el az ilyen behatásokat. Így aztán nagy előnyt jelent, ha a bevonat tartós és karcálló. Erre szolgál az ultra kemény nano bevonat, mely hatékony védelmet nyújt az objektív számára. A HD nano UV szűrő ultraibolya sugarakat levágó karakterisztikája nincs hatással a látható fénytartományra. A szűrőn alkalmazott bevonat védi az objektívet a kidörzsölődéstől, miközben lehetővé teszi a vízfoltok és ujjlenyomatok könnyű eltávolítását. A HD nano üveg négyszeres erősségű edzett optikai üveg. Mindezek miatt a drága fényképezőgép objektívek karc- és ütésvédelmére tervezett HD nano bevonatos szűrők elengedhetetlen kellékei a mostoha körülmények közötti fényképezésnek.





ELLENÁLLÓ BEVONAT
Az új fejlesztésű bevonat a korábbiakhoz képest erősebben kötődik az üveg felszínhez, és a nano szintet közelítően fedi azt. Mivel a részecskék rendkívül nagy sűrűséggel rétegződnek az üvegfelszínen, a bevonat kemény és egyenletesen sima. Az ultra kemény és sima karakter mellett a HOYA HD nano bevonatnak kiváló víz- és olajlepergető tulajdonsága van, mely egyszerűvé és stresszmentessé teszi a szűrőkarbantartást.
NAGY FÉNYÁTERESZTÉSŰ POLÁRFÓLIA (CIR-PL)
A polárfólia ugyanaz, mint amit a legújabb HD LCD TV képernyőknél alkalmaznak, és fényáteresztő képessége 25%-kal nagyobb a fényképezésben általánosan használt polárszűrőkénél. A szűrő a polarizációs hatáson kívül elméletileg nincs hatással a színegyensúlyra, a kontrasztra, illetve a képtisztaságra.
HD üveg
Nagy sűrűségű, élesen levágó karakterisztikájú UV üveg. Vegyi úton négyszeres erősségűre növelt optikai üveg.

HD szűrőfoglalat
Nagyon vékony szűrőfoglalat frontoldali menettel védősapka, illetve további szűrők csatlakoztatásához. A préselve rögzítési technológia biztosan tartja az üveget a keretben.

A HD nano szűrőknél nem csak az edzett üveg, de az ultra kemény nano bevonat is védi az objektívet az extrém behatásoktól.
Ultra-kemény nano bevonat
Új, 16 rétegű, ultra-sima felszínű, ultra-kemény nano bevonat. A foltálló, víz- és olajlepergető bevonat egyszerűvé teszi a mindennapos karbantartást. Az ultra-kemény felszínbevonat 200%-kal karcállóbb, mint a hagyományos bevonat.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett