Cikkszám: 6971071551873 Márka: Hohem

Hohem vezeték nélküli mikrofon (2TX + 1RX + töltőtok)


Cikkszám: MIC-01 | EAN/Vonalkód: 6971071551873 | Márka: Hohem

Hohem vezeték nélküli mikrofon (2TX + 1RX + töltőtok)


Webáruház raktár

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Nyíregyházi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Debreceni üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

49900 Ft

tartalmazza a 27%-os áfát
Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

Hohem mikrofon (2TX + 1RX + töltőtok)
A Hohem mikrofon egy professzionális hangrögzítő eszköz, amely fejlett technológiát, sokoldalúságot és egyszerű használatot kombinál. Széleskörű funkcióival és kiváló hangminőségével ideális választás bárkinek, aki megbízható hangmegoldást keres különböző alkalmazásokhoz. Válassza a Hohem mikrofont, és élvezze a kiváló minőségű hangfelvételeket bármilyen helyzetben!

Megbízható hangminőség kompakt formátumban
A Hohem mikrofon egy fejlett hangmegoldás, amely megfelel a legigényesebb felhasználók elvárásainak is. Fejlett technológiájának és könnyű használatának köszönhetően ez a mikrofon ideális eszköz élő közvetítéshez, videók rögzítéséhez, interjúkhoz vagy zene készítéséhez. A könnyű kialakítás és a beépített mágnesek megkönnyítik az adók és vevők rögzítését, mindössze 15 g-os súlyával pedig egész napos kényelmet biztosít. A mellékelt szélvédők védik a membránt a robbanó hangoktól és a szélzajtól, kiváló hangminőséget biztosítva még zord körülmények között is.

Kiváló hangminőség és zajcsökkentés
A Hohem mikrofon kifogástalan hangminőséget biztosít 48 kHz-es mintavételezési rátával és 16-bites mélységgel, hatékonyan kiküszöbölve a háttérzajt és digitális hangot szállítva a legmagasabb minőségben. A beépített mindenirányú mikrofon minden irányból rögzíti a hangot, még akkor is, ha az adót fejjel lefelé tartják. Az DSP zajcsökkentés három szinten állítható a környezetnek megfelelően, tiszta és átlátszó hangzást biztosítva minden helyzetben. A lehetőség az erős zajcsökkentési mód (sárga jelző), standard (zöld) és kiváló minőség (kék) között történő választásra teljes ellenőrzést biztosít a felvételen.

Sokoldalúság és egyszerű használat
A Hohem mikrofon rendkívül egyszerűen használható a plug and play funkciójának köszönhetően, amely kiküszöböli a további illesztőprogramok és konfiguráció telepítésének szükségességét. Széleskörű eszközhöz való kompatibilitásával - kamerák, videokamerák, okostelefonok, laptopok és tabletek - a Hohem mikrofon ideális bárkinek, aki megbízható hangfelvételi eszközt igényel. A valós idejű monitorozás lehetővé teszi a hanghallgatást és -beállítást a felvétel során, a legmagasabb szintű ellenőrzést biztosítva a felvételek minősége felett.

Hosszantartó működés és gyors töltés
A Hohem mikrofon egy erőteljes 850 mAh-os akkumulátorral van felszerelve, amely egyetlen töltéssel akár 7,5 órás működést biztosít. A töltőtokkal az üzemidő 20 órára növelhető, ideálissá téve hosszú felvételi ülésekhez. A felszerelés gyors töltése USB-C kábellel (mindössze 1,5 óra) lehetővé teszi a leállási idő minimalizálását és a felszerelés maximális kihasználását.

Fejlett funkciók és teljes ellenőrzés
A Hohem mikrofon adója önálló felvevőként is használható, és lehetővé teszi helyi hangmentést TF kártyára a nagyobb rugalmasság érdekében. A mikrofon rendelkezik egy visszhangmóddal is, amely elrejti a finom tökéletlenségeket, és mélységet és melegséget ad a felvételeknek. Az öt különböző szinten állítható mikrofonérzékenység lehetővé teszi a felvett hang teljes ellenőrzését, és a némítási mód megkönnyíti a felvétel leállítását, amikor szükséges.

Kompatibilis az Apple és számos egyéb eszközzel
A Hohem mikrofon hivatalosan Apple MFi tanúsítvánnyal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy teljesen kompatibilis az iOS digitális hangátviteli protokolljaival és töltési szabványaival. Ez biztosítja a stabil és megbízható hangfelvételt Apple eszközökön. A 3,5 mm-es audio jack lehetővé teszi egy külső mikrofon csatlakoztatását, tovább növelve a Hohem mikrofon sokoldalúságát.

Tartozékok
-2x adó (TX)
-vevő (RX)
-töltőtok
-type C kábel
-2x szélvédő
-tároló táska
-felhasználói kézikönyv

Gyártó: Hohem
Jel-zaj viszony: 64 dB
Érzékenység: -38 dBFS
Bemeneti feszültség: DC 4.8 ~ 5.4V
Frekvencia válasz: 20 Hz-20 kHz
Kimeneti késleltetés: 25 ms
Adási frekvencia: 2.4 GHz
Mintavételi frekvencia: 48 kHz
Üzemidő: 7.5 óra, töltőtokkal 20 óra
Töltési idő: kb. 1.5 óra
Töltőtok akkumulátor kapacitás: 850 mAh
Adó: 150 mAh
Port: Type-C

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett