Cikkszám: 6971071551347 Márka: Hohem

Hohem iSteady M6 Kit stabilizátor, gimbal


Cikkszám: iSM6K | EAN/Vonalkód: 6971071551347 | Márka: Hohem

Hohem iSteady M6 Kit stabilizátor, gimbal


Webáruház raktár

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Nyíregyházi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Debreceni üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

91500 Ft

tartalmazza a 27%-os áfát
Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

Hohem iSteady M6 Kit stabilizátor, gimbal

A Hohem iSteady M6 Kit stabilizátor egy sokoldalú eszköz mindazok számára, akik professzionális videókat szeretnének készíteni kiváló stabilizálással és kreatív effektusokkal. Fejlett technológiával, intuitív működéssel és hosszú akkumulátor-élettartammal rendelkezik, így az iSteady M6 ideális választás tartalomgyártók, vloggerek és streamerek számára. Robusztus felépítése, ergonomikus kialakítása és a további kiegészítőkkel bővíthetőség teszi ezt az eszközt minden alkotó nélkülözhetetlen kellékévé.

Megbízható 3-tengelyes stabilizálás tartalomgyártóknak
A Hohem iSteady M6 Kit egy fejlett 3-tengelyes gimbal, amelyet vloggerek, streamerek, utazók és filmesek számára terveztek. A 335 fokos mozgástérrel és a végtelen 360 fokos forgatási lehetőséggel a gimbal teljes rugalmasságot kínál különböző szögek és perspektívák felvételekor. Az iSteady 7.0 anti-shake systemmel rendelkező, továbbfejlesztett 3-tengelyes dizájn sima és stabil felvételeket biztosít, még intenzív fizikai tevékenységek során is, mint például futás vagy séta.

Okos követés és kreatív lehetőségek
A Hohem iSteady M6 Kit egy mágneses fill light-tal van felszerelve, amely integrálva van egy intelligens videoérzékelővel, ami lehetővé teszi az arckövetést nappal és éjszaka egyaránt. Ez a megoldás ideális élő felvételek és közösségi média tartalmak készítéséhez, biztosítva, hogy mindig a keret közepén maradj. A gimbal különböző módokat támogat, mint például sport mód, inception mód, dolly zoom, time-lapse mód és még sok más, lehetővé téve számodra a kreatív ötletek megvalósítását további alkalmazások vagy Bluetooth nélkül.

Magas teljesítmény és sokoldalúság
A Hohem iSteady M6 gimbal akár 400 g maximális terhelhetőséggel könnyedén tart nagyobb okostelefonokat is, biztosítva azok stabilitását és megbízhatóságát. A 0,91 hüvelykes OLED kijelző lehetővé teszi, hogy könnyedén ellenőrizhesd a különböző paramétereket, mint az akkumulátor állapota, gimbal módok és Bluetooth funkciók. A beépített, nagy kapacitású akkumulátor akár 18 órás folyamatos működést biztosít, és a fordított töltés támogatása lehetővé teszi, hogy videofelvételek készítése közben töltsd az okostelefonodat, ezzel megszüntetve az alacsony töltöttségi szint problémáját.

Ergonomikus dizájn és sokoldalú funkciók
Az iSteady M6 gimbal ergonomikus fogantyúval rendelkezik, csúszásmentes textúrával, amely biztonságos fogást és kényelmet biztosít hosszabb használat során is. A roll tengelykar pontos kiegyensúlyozási súlyokkal van felszerelve, hogy segítsen tökéletesen kiegyensúlyozni az okostelefont. A gimbal a telefon pozíciójától függetlenül is beindítható, lehetővé téve, hogy akadálymentesen rögzítsük a kilátást, amikor a képernyő a roll motor felé néz.

Különböző bővítési lehetőségek
Négy 1/4"-20 UNC porttal a Hohem iSteady M6 Kit lehetővé teszi, hogy különféle kiegészítőket csatlakoztass, mint például mikrofonok, LED lámpák vagy további fogantyúk, ezzel szabadjára engedve ezen eszköz teljes kreatív potenciálját. Az intuitív A-B mozgásgombok és a többfunkciós ravasz lehetővé teszik, hogy mozgás közben time-lapse felvételeket készíts, és olyan módokat aktiválj, mint az ultra-széles látószög és a sport mód, ezzel tökéletes eszközzé téve a gimbalt bármilyen filmprodukcióhoz.

Tartozékok
- Mágneses villanófény
- Gimbal
- USB-C kábel
- Töltőkábel
- Tárolótáska
- Állvány
- Használati útmutató

Gyártó: Hohem
Modell: iSteady M6 Kit
Anyag: Kiváló minőségű kompozit anyagok
Stabilizációs algoritmus: iSteady 7.0
Kijelző: 0,91 hüvelyk
Súly (beleértve az akkumulátort): 551 g gimbal, 23,8 g mágneses fény
Intelligens gesztusfelismerési távolság: 3,5 m
Színhőmérséklet: 2700K, 3000K, 3500K, 4000K, 4500K, 5000K, 5500K, 6000K, 6500K
RGB: 360 féle színváltozás
Mágneses lámpa teljesítmény: 1W
Mágneses lámpa feszültsége: 5.0V
Akkumulátor kapacitása: 2600 mAh
Bemenet: 5V-2A
Töltési idő: 3 óra
Akkumulátor élettartama: 18 óra (6-8 óra, ha bekapcsolt arckövetéssel és maximális fényerővel használva)
Szögtartomány: 360° panoráma módban, forgatás 335°, dőlés 335°
Üzemi hőmérsékleti tartomány: -10 és 45 °C között
Maximális terhelés: 400 g
A telefonok maximális szélessége: 58-98 mm
Működési idő: 18 óra
Portok: 1/4"-20 UNC 4x

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett