Cikkszám: 6974944460517 Márka: TELESIN

Hátizsák pánt rögzítő Telesin sportkamerákhoz (GP-JFM-009)


Cikkszám: GP-JFM-009 | EAN/Vonalkód: 6974944460517 | Márka: TELESIN

Hátizsák pánt rögzítő Telesin sportkamerákhoz (GP-JFM-009)


Webáruház raktár

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Nyíregyházi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Debreceni üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

8300 Ft

tartalmazza a 27%-os áfát
Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

Telesin hátizsák pánt rögzítő sportkamerákhoz (GP-JFM-009)

Gyakran rögzíted túráidat a hegyekben? Olyan kütyüt keresel, amely lehetővé teszi, hogy a kezed szabadon maradjon? A TELESIN-nel ez lehetséges! A sportkamerákhoz való hátizsák pánt rögzítővel könnyedén és gyorsan rögzíthetsz lenyűgöző felvételeket. Ráadásul ez a kütyü biztosítja felvételeid stabilitását, és átgondolt kialakításának köszönhetően tartós és megbízható. Nem kell attól tartanod, hogy elejted a kamerát, mivel a rögzítő sok foggal és vastagabb rugós kialakítással rendelkezik. A TELESIN-nel bármilyen expedíció felejthetetlen felvételeit készítheted el!

Átgondolt kialakítás
A TELESIN hátizsák pánt rögzítőt a legnagyobb gondossággal tervezték. Egyszerű, de egyedi kialakításával tűnik ki. Ez a kütyü kiváló minőségű, kellemes tapintású anyagokból készült, ami kényelmesebbé teszi a használatát. Emellett a rögzítő több sor foggal és vastagabb rugós kialakítással rendelkezik, így nem kell aggódnod eszközöd elejtése miatt. A TELESIN-nel úgy járhatod a hegyeket, ahogy a legjobban szereted, miközben lenyűgöző videókat készítesz.

Igazodik igényeidhez
A TELESIN olyan kütyüt hozott létre, amely a legigényesebbek igényeit is kielégíti. A rögzítő 360°-ban állítható, így a hátizsák pántjára rögzített kamera mindig egyenesen áll. Használj egy speciális csatot egy pozíció rögzítéséhez - húzd le, hogy szabadon állíthasd eszközöd pozícióját. Ezenkívül az erős rögzítő stabilitást és ütésállóságot garantál. Ez a rögzítő nagy teljesítményű mágnesekkel is fel van szerelve, így különféle fémfelületekre rögzítheted. Készíts lenyűgöző tartalmat a TELESIN-nel!

Kényelmes használat
A TELESIN rögzítő páratlan kényelmet is nyújt. Különböző tevékenységekhez, például hegymászáshoz vagy túrázáshoz használhatod. Csak rögzítsd a hátizsák pántjára! Nem kell aggódnod a telepítés miatt - nagyon egyszerű, és mindössze 4 lépésben megteheted. Ráadásul ez a kütyü széles kompatibilitást mutat sok eszközzel, beleértve a kamerákat, sportkamerákat vagy telefonokat. A TELESIN-nel semmi sem korlátozhat!

Tartozékok
- hátizsák pánt rögzítő
- záró csavar
- használati útmutató

Gyártó
TELESIN

Modell
GP-JFM-009

Méretek
46,6 × 98 mm

Anyag
316 rozsdamentes acél + PC + TPU + szénacél

Súly
140 g

Maximális terhelés
250 g

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett