Cikkszám: 5905316147249 Márka: Sunnylife

Hard Case Sunnylife tok DJI Avata-hoz


Cikkszám: AQX-9 | EAN/Vonalkód: 5905316147249 | Márka: Sunnylife

Hard Case Sunnylife tok DJI Avata-hoz


Webáruház raktár

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Nyíregyházi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Debreceni üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

22300 Ft

tartalmazza a 27%-os áfát
Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

Sunnylife vízálló tok DJI Avata-hoz

Kényelmesen szállíthatod drónodat helyről helyre, és biztos lehetsz abban, hogy biztonságban van! A Sunnylife vízálló hordtáskája kifejezetten a DJI Avata sorozatú drónokhoz lett tervezve. Belül elegendő helyet találsz nemcsak a kamerának, hanem olyan alapvető kiegészítőknek is, mint például a vezérlő, szemüveg, töltő és akár néhány akkumulátor is. A tok vízálló, és a kiváló minőségű anyagoknak köszönhetően hatékonyan védi felszerelésedet az ütésektől és esésektől.

Kifejezetten a felszerelésedhez tervezve
A tok átgondolt tervezése minden körülmények között biztonságban tartja drónodat. A belső párnázás a megfelelő rekeszekben tartja az összes felszerelést, biztosítva a stabilitást és védelmet az ütődésektől. Ezenkívül a belső szivacs segítségével nem kell aggódnod értékes eszközeid karcolódása miatt.

Masszív konstrukció
A kiváló minőségű anyagoknak köszönhetően a bőrönd ellenáll a kopásnak és a sérüléseknek. Rendkívül strapabíró, ami kiemelkedő szállítási kapacitást biztosít. Ez azt jelenti, hogy eszközeid nem sérülnek meg egy esés vagy nagy nyomás hatására.

Figyelem a részletekre
A tok belseje speciálisan tervezett rekeszekből áll, ahol elhelyezheted mind a DJI Avata drónt, mind a vezérlőt (FPV / Motion 2 vagy 1), a szemüveget (Googles Integra vagy Googles 2), a szemüveg akkumulátorát, a töltőt és 4 drón akkumulátort (egynek a készülékben kell lennie). A tok zárja erős és ellenálló, így biztos lehetsz benne, hogy az elhelyezett eszközök biztonságban vannak!

Vízálló
Elkapott egy zápor? Nyugodj meg! A tok vízálló és hatékonyan védi felszerelésedet az esőtől vagy a kiömlésektől. Biztos lehetsz abban, hogy a Sunnylife-el eszközeid teljes mértékben védettek a tipikus veszélyektől! Megfelelően tárolva hosszabb ideig is szolgálni fognak!

Gyártó: Sunnylife

Modell: AQX-9

Kompatibilitás: DJI Avata

Súly: 2.3 kg

Méret: 42 x 36.5 x 15.3 cm

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett