Cikkszám: Márka: Haida

Haida NanoPro MC Optical Glass Clear-Night 62mm 62636


Cikkszám: HD3704_62 | Márka: Haida

Haida NanoPro MC Optical Glass Clear-Night 62mm 62636


Webáruház raktár

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

II. kerületi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Nyíregyházi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Debreceni üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

20990 Ft

tartalmazza a 27%-os áfát
Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

A Haida 62 mm-es NanoPro MC Clear-Night szűrő úgy lett kialakítva, hogy csökkentse a fényszennyezés megjelenését olyan képeken vagy videókban, amelyek magukba foglalják az éjszakai égboltot. Minimalizálja a mesterséges fényforrások megvilágítását. Ez a hatás akkor érhető el, ha a szűrőt napfényes filmet használva kamerával vagy digitális fényképezőgép-rendszerrel használják, a napfényes fehéregyensúly-beállítással.

A fényszennyezés az éjszakai égbolton olyan területeken fordul elő, amelyek a koncentrált és intenzív mesterséges fényforrások, például a városok közelében helyezkednek el. Ezek a források lehetnek utcai lámpák, külső és belső lámpák kereskedelmi vagy lakóépületekhez, sport- és szórakoztató helyszínvilágításhoz, valamint fényes reklámokhoz, pl. Óriásplakátokhoz. Együtt ezek a fényforrások fényszennyezést eredményezhetnek, ahol az egyes csillagok, a Tejút és az éjszakai égbolton szereplő egyéb csillagképek a fényszennyezés miatt nem látszanak. Ezenkívül a mesterséges fények csoportosítása nehezebben megkülönböztethetővé válik. Az ilyen "zsúfolt" forrásokból származó fényszennyezés a képen belül zavaró forrást válthat ki, és hasonlít a tükröződő területekre.

A Haida 62 mm-es NanoPro MC Clear-Night szűrő javíthatja az éjszakai képek eredményeit, mivel a sárga fényt elnyeli a nátrium-gőzlámpákból, ami egy közös fényforrás a városi területeken. Azáltal, hogy megakadályozzák, hogy a lámpák színével kapcsolatos domináns fényhullám hosszakat rögzítse a fényképezőgép, ez miatt a szűrő fokozza a csillagászati tárgyak láthatóságát. Biztosítja, hogy azokon a helyeken, ahol megjelennek, a mesterséges fényforrások, világosabbak, kevésbé tükröződnek és jobb kontraszttal bíró fotót kapjon.

Ez a szűrő az optikai üvegből készült, a színhűség érdekében. A belső szellemkép és a tükröződés elkerülése érdekében minden üvegfelület 10 réteg tükröződésgátló bevonatot tartalmaz, amelyek nagyobb védelmet nyújtanak a szűrőnek. A 62 mm-es MC Clear-Night szűrőhöz kapcsolódó Nano bevonat további réteget eredményez, amely javítja a peremezés hatását, ha a felület vízzel vagy olajjal érintkezik, így hatékonyabb tisztítást tesz lehetővé.

Az alumínium ötvözet gyűrű biztosítja a tartósságot, miközben a 62 mm-es NanoPro MC Clear-Night szűrő könnyű marad. A tároláshoz és szállításhoz egy műanyag tokot tartalmaz a csomag.

Termékjellemzők:

  • Csökkenti a fényszennyezés megjelenését olyan képeken vagy videókban, amelyek tartalmazzák az éjszakai égboltot, és minimalizálja a mesterséges fényforrások megvilágítását.
  • A napfényes filmmel felszerelt fényképezőgéppel vagy digitális fényképezőgépek esetén a napfényes fehéregyensúly beállítása van kiválasztva.
  • Csökkenti a sárga fényt a nátrium-gőzlámpákból, amely egy közös fényforrás a városi területeken.
  • Növeli a csillagászati tárgyak láthatóságát.
  • Növeli a mesterséges fényforrások meghatározását és kontrasztját, miközben minimalizálja a vakító fényt.
  • 1,25x-es szűrő tényező csökkenti az expozíciót 0,3-szöröseivel.
  • Optikai üvegből készült, az színhűség kedvéért.
  • Alumíniumötvözet szűrőgyűrű a tartósság és a könnyű súly érdekében.
  • Műanyag tok a tároláshoz és szállításhoz.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett