Cikkszám: Márka: Haida

Haida C-Pol 100x100mm 60269


Cikkszám: HD3105 | Márka: Haida

Haida C-Pol 100x100mm 60269


Webáruház raktár

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

II. kerületi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Nyíregyházi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Debreceni üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

35590 Ft

tartalmazza a 27%-os áfát
Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

A Haida 100 x 100 mm-es körkörös polarizációs szűrője kompatibilis Haida 100 szűrőtartóval vagy Haida 100-Pro szűrőtartóval. Elősegíti és csökkenteni a tükröződést, mivel a nem fémes felületről való visszaverődés miatt polarizálta vált fényt szűri.

A nap fénye természetesen részlegesen polarizálódik, mivel a Levegőmolekulákban elektronokat tükröz, ami a fényt elszórja a homályba. A polarizáló szűrő elrendezi és szűri ezt a irányított polarizált fényt merőlegesen a visszavert fényhez, lehetővé téve ezzel a fény nagy részének felszívódását. Ez a nem fémes felületek tükröződésének és észrevehető csökkenését, valamint az égbolt és a lombozat telítettségének növekedését eredményezi.

A körkörös polarizált szűrő csak abban különbözik a lineáris polarizáló szűrőtől, hogy a lineáris polarizációs szűrő mellett negyedhullámú síkot is tartalmaz. Ennek a negyedhullámú síknak a hozzáadásával a lineárisan polarizált fényt körkörösen polarizálni kell az automatikus fókusz és expozíciós funkciók használatához. Mivel a fény lebomlik és lineáris polarizátorral van szűrve, az automatikus fókusz és az expozíció pontossága a használat során ferde lesz. Amikor a fény körkörösen polarizálódik, lehetővé teszi ezeknek a funkcióknak a pontosabb használatát.

Termékjellemzők:

  • Segíti a fényvisszaverődést és a tükröződést úgy, hogy a nem fémes felületről visszaverődés miatt polarizálódott fény kiszűrésével csökkentse a fényvisszaverődését.

  • A polarizáló szűrők elrendezik és szűrik a irányított polarizált fényt merőlegesen a visszavert fényre, lehetővé téve a fény nagy részének felszívódását.

  • Eltávolítja a homályt a távoli tájakon, és telített, élénk színeket biztosít.

  • A legerősebb, ha a naptól 90 ° -os szögben használják.

  • A körkörös polarizátorok hasznosak digitális fényképezőgépek és autofókuszos lencsék használatára, ahol a lineáris polarizátor gyakran megzavarja az automatikus expozíciót és a fókusz funkciókat.

  • A 2.8x-es szűrő tényező 1,5-szeresre csökkenti az expozíciót.

  • Optikai üvegből készült, az egyértelműség kedvéért.

  • Párnázott szűrőbetét tároláshoz és szállításhoz.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett