Cikkszám: 6972288557600 Márka: Haida

Haida 55760 Pro II CPL-VND 2 In 1 szűrő 67mm


Cikkszám: HD4781_67 | EAN/Vonalkód: 6972288557600 | Márka: Haida

Haida 55760 Pro II CPL-VND 2 In 1 szűrő 67mm


Webáruház raktár

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Nyíregyházi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Debreceni üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

27790 Ft

tartalmazza a 27%-os áfát
Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

A Haida 67 mm-es PRO II CPL-VND 2 az 1-ben szűrője egy változtatható neutrális sűrűségű szűrő, amely 3-7 fokozatú expozíciócsökkentést biztosít. A 0,9 és 2,1 közötti sűrűség a teljes kép sötétítését eredményezi, lehetővé téve, hogy a szokásosnál nagyobb rekesznyílással vagy lassabb záridővel fényképezzen. A sűrűségbeállítások könnyebb, megismételhető ellenőrzése érdekében az elülső gyűrű vizuálisan is el van határolva pontokkal, amelyek különböző sűrűségértékeket jelölnek, és tartalmaz egy forgókart, amely még inkább lehetővé teszi az elülső gyűrű gyors, valamint pontos pozicionálását.

A szűrő váza ultravékony alumíniumötvözetből készült, biztosítja a tartósságot, miközben a szűrő könnyű marad. A vékony szűrőgyűrű minimalizálja a vignettálás lehetőségét, miközben tartós és könnyű marad. A Haida PRO II CPL-VND 2 az 1-ben szűrő egy változtatható neutrális sűrűségű szűrő, amely 3-7 fokozatú expozíciócsökkentést biztosít. A 0,9 és 2,1 közötti sűrűség a teljes kép sötétítését eredményezi, lehetővé téve, hogy a szokásosnál nagyobb rekesznyílással vagy lassabb záridővel fényképezzen. A sűrűségbeállítások könnyebb, megismételhető ellenőrzése érdekében az elülső gyűrű vizuálisan is el van határolva pontokkal, amelyek különböző sűrűségértékeket jelölnek és tartalmaz egy forgókart, amely még inkább lehetővé teszi az elülső gyűrű gyors, valamint pontos pozicionálását.

Ez a PROII CPL-VND 2 az 1-ben szűrő optikai üvegből készült a tisztaság és a színhűség érdekében. A belső szellemképek és tükröződések megelőzése érdekében az üveg nyolc réteg többrétegű bevonattal rendelkezik.


Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett