Cikkszám: Márka: Haida

Haida 55539 M10-II Master Kit szűrő szett


Cikkszám: HD4707 | Márka: Haida

Haida 55539 M10-II Master Kit szűrő szett


Webáruház raktár

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

II. kerületi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Nyíregyházi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Debreceni üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

371990 Ft

tartalmazza a 27%-os áfát
Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

Termékjellemzők:

A Haida innovatív M10 100 mm-es szűrőtartójának második generációja, az M10-II tartó új, csúszásmentes kialakítással rendelkezik, amely minden időjárási körülmények között könnyebb használatot tesz lehetővé, és újratervezték az adaptergyűrűhöz való gyorsabb rögzítést biztosító új reteszeléssel, új szűrővezetőkkel, amelyek a helyükre pattannak, így nincs szükség a csavarok eltávolítására a vezető hozzáadásához vagy eltávolításához. Végül az M10-II szűrőtartó új reteszelőgombbal rendelkezik, amely a tartót a helyén tartja, miután elforgatták.


A Red Diamond szűrők ütés- és karcálló kialakítással rendelkeznek, így ideálisan alkalmasak a kültéri tájképfotózás kemény kihívásaira. A Haida Red Diamond szűrők ultravékony nano multikoatinggel rendelkeznek, amely megőrzi a kép kiváló élességét, valamint színhű színeket biztosít nulla színtévesztéssel. A Red Diamond sorozat kétszer olyan erős, mint egy normál üvegszűrő, ami biztosítja a véletlen betörés alacsony kockázatát. Az ND-szűrő egy szilárd stop expozíciót biztosít, ami a teljes kép sötétedését eredményezi, és lehetővé teszi, hogy nagyobb rekesznyílással és lassabb záridővel fotózzon. Az expozíciós idő lassításával vagy a rekesz megnövelésével könnyebben szabályozhatja a mélységélességet és közvetítheti a mozgást.

A Soft Edge Graduated Neutral Density szűrők a szűrő aljánál világosnak indulnak, majd a szűrő közepe felé közeledve átmennek a semleges sűrűségű hatásba, és fokozatosan a szűrő tetején válnak a legerősebbé.

A Hard Edge Graduated Neutral Density szűrők a szűrő aljánál világosnak indulnak, de éles átmenetet képeznek a szűrő semleges sűrűségű részében, ami egy lapos átmeneti vonalat hoz létre a szűrőben, amelyet a képeken a lapos horizontvonalakkal lehet összehangolni. A kemény fokozatú szűrők különösen hasznosak az óceánok fényképezésénél, ahol a víz és a szárazföld találkozása lapos horizontvonalat hoz létre.

A fordított fokozatú semleges sűrűségű szűrők éles átmenetet képeznek a szűrő tiszta része és a semleges sűrűségű rész között, de a szűrő közepén a legerősebbek, mielőtt a szűrő tetején világosabbá válnának. A fordított gradiensek különösen hasznosak napfelkelték és naplementék fotózásához

Csomag tartalma:

  • Haida M10-II 100mm Filter Holder
  • Haida M10 Adapter Rings: 67, 72, 77, 82mm
  • Haida M10-II Drop-In Nano-coated Circular Polarizer
  • Haida Red Diamond 100x100mm ND 0.9 3-Stop Filter
  • Haida Red Diamond 100x100mm ND 1.8 6-Stop Filter
  • Haida Red Diamond 100x100mm ND 3.0 10-Stop Filter
  • Haida Red Diamond 100x150mm Soft Grad ND 0.9 3-Stop Filter
  • Haida Red Diamond 100x150mm Hard Grad ND 0.9 3-Stop Filter
  • Haida Red Diamond 100x150mm Reverse Grad ND 0.9 3-Stop Filter
  • Haida Microfiber Lens Cleaning Cloth
  • Haida M10 Filter Bag

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett