Cikkszám: Márka: GoPro

Gopro Hero12 Black akciókamera (bontott)


Cikkszám: CHDHX-121-RW_BONTOTT | Márka: GoPro

Gopro Hero12 Black akciókamera (bontott)


Webáruház raktár

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

II. kerületi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Nyíregyházi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Debreceni üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

149890 Ft

tartalmazza a 27%-os áfát
Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

GoPro Hero12 black

Az akkumulátor élettartamának és stabilitásának növelése

Bár a GoPro HERO12 Black hasonló hardverrel rendelkezik, mint elődje, 27 megapixeles képérzékelővel, amely 53K60-as videofelvételre képes, a javított akkumulátor-üzemidő, a HyperSmooth 6.0 technológia és a kibővített Bluetooth vezeték nélküli kapcsolat tovább bővíti képességeit. A képérzékelő 27MP-es RAW állóképek, valamint 5,3K60, 4K120 és 2,7K240 videók rögzítésére is könnyedén képes. A HyperSmooth 6.0 digitális képstabilizátor AutoBoost funkcióval biztosítja, hogy a felvételek kiváló minőségűek maradjanak, miközben csökkenti a képkivágást. A HERO12 továbbfejlesztett energiagazdálkodással is rendelkezik, így folyamatosan 2x gyorsabban rögzíti a videót, mint a korábbi modellek.

Kiváló minőségű HDR képek

A HDR engedélyezése mind a videó (5,3K és 4K), mind a fotó üzemmódok esetében lehetővé teszi az árnyékok és fénypontok részletgazdagabb megjelenítését. Rögzítsen akár 5,3K60 videót vagy akár 27MP RAW-fotókat éles részletekkel és filmszerű képminőséggel. A Quik alkalmazással akár 24,7MP-es képkockákat is készíthetsz a videóidból. Rögzítsen 2,7K videót 240 képkocka sebességgel és 8x lassított felvételek lejátszásához.

HyperSmooth 6.0 AutoBoosttal

A frissített HyperSmooth 6.0 AutoBoost teljesítménye csökkenti a képkivágást, amely egyébként veszélyeztetné a képkeretezést. A 360° Horizon Lock stabilan és vízszintesen tartja a felvételeket, még akkor is, ha a kamera teljesen elfordul.

Bluetooth audió csatlakoztathatóság

Csatlakoztassa a HERO12-t kompatibilis Bluetooth eszközökhöz, például vezeték nélküli mikrofonhoz a jobb hangfelvételek rögzítéséhez. Vezeték nélküli fejhallgatót is csatlakoztathatsz a felvett hang figyelésére vagy hangos környezetben a hangutasítások megkönnyítésére. A fejhallgatón keresztül hallhatod a kamera figyelmeztetéseit, hogy megerősítsd, a HERO12 megkapta a parancsot.

Pro vagy Easy vezérlési módok

Válasszon a HERO12 két vezérlési módja, a point-and-shoot vagy a teljes kameravezérlés között. Az egyszerű vezérlés lehetővé teszi, hogy bekeretezd a felvételt és megnyomd az exponáló gombot, így a felvételkészítés egy az egyben megoldható. A 2,27 hüvelykes hátsó érintőképernyő megérintésével válthatsz a szélesvásznú és a mobilfelvételek, a lassított felvételek, az éjszakai effektek és egyéb beállítások között. A Pro vezérlők feloldják az összes üzemmód, beállítás és funkció finomhangolását, hogy aztán előre be lehessen állítani.

Javított akkumulátor élettartam

A HERO12 jobb akkumulátor hatékonysággal rendelkezik, amely az Enduro akkumulátorral kombinálva 2x hosszabb élettartamot biztosít az előző modellhez képest. Folyamatos 5,3K60 felvételek rögzítése 70 percig vagy 1080p30 videó rögzítése több mint 1,5 órán keresztül.

Új intervallum eszközök

Állítsa be az intervallumfotó eszközt, hogy rögzített időközönként rögzítse az összes akciót, miközben gyakorolja a teniszlendülést vagy a kapura lövéseket. A HingSight akár 30 másodpercnyi felvételt is rögzít a felvétel előtt, így még akkor sem marad le a felvételről, ha túl későn nyomja meg az exponálót. Az ütemezett rögzítés bekapcsolja a GoPro-t, és akár 24 órával előre rögzít egy felvételt, így könnyedén készíthetsz időzített fotókat. A Duration Capture 15 másodperctől 3 óráig tartó videoklipeket rögzít.

Timecode szinkronizálás

Ha egynél több HERO12 kamerád van, könnyedén szinkronizálhatod a kamerák időkódját, így a többkamerás szerkesztés gyerekjáték lesz. Ez a funkció kompatibilis a Final Cut Pro, az Adobe Premiere és más szerkesztőszoftverekkel, hogy egyszerűsítse az utómunkálatokat.

GoPro Quik alkalmazás

A könnyen használható eszközökkel szerkesztheti felvételeit, módosíthatja az automatikusan generált kiemelt videókat, vagy saját videókat készíthet a semmiből. Változtasson digitális lencsét a felvétel után, nagyítsa ki a legjobb képkockákat és készítsen miniatűröket a következő közösségi média posztjához vagy YouTube videójához. Vezeték nélkül töltsön fel videót a Quik alkalmazásba anélkül, hogy a fényképezőgép USB-C csatlakozóját kellene használnia.

Vízálló, időjárásálló, tartós

A kamera önmagában akár 10 méter mélységben is ellenáll. A víztaszító lencsetakaró kiküszöböli a lencse tükröződését, így a fényképek és videók kristálytiszták lesznek. A mellékelt 1720mAh-s újratölthető akkumulátor javított hideghőmérséklet-teljesítménnyel rendelkezik a zord időjárás esetén.

Termékjellemzők:

  • Képérzékelő: CMOS
  • 27 megapixel
  • microSD/microSDHC (UHS-I) [maximum 512 / U3/V30 vagy gyorsabb ajánlott]
  • IP streaming: H.265, 1920 x 1080
  • Képstabilizálás: Digitális
  • Beépített mikrofon: Nincs

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett