Cikkszám: 6952344234679 Márka: Godox

Godox X3 vakukioldó - Canon


Cikkszám: GXD260951 | EAN/Vonalkód: 6952344234679 | Márka: Godox

Godox X3 vakukioldó - Canon


Webáruház raktár

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

II. kerületi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Nyíregyházi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Debreceni üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

37000 Ft

tartalmazza a 27%-os áfát
Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

Igazi game-changer
Büszkén mutatjuk be az X3-at, egy úttörő, minimalista érintőképernyős TTL vezeték nélküli vakut, amelyet arra terveztek, hogy munkafolyamatát soha nem látott magasságokba emelje. Az X3 lehetővé teszi, hogy könnyedén vezérelje a fényt, új szinteket tárva fel a könnyűség és a hatékonyság terén kreatív elfoglaltságaiban.

Kiemelések

Vezérlés kéznél
OLED érintőképernyő
Beépített újratölthető lítium akkumulátor
A Godox világítási beállítás egyszerű és megbízható kezelése

Csúsztassa el, és koppintson el
Érezze az irányítás kényelmét a keze ügyében. Könnyedén navigálhat az X3 felhasználóbarát felületén egy egyszerű simítással és koppintással. A többi Godox vakukioldóhoz hasonlóan az X3 is támogatja a TTL és a többvaku módot, valamint a HSS-t, az elülső függöny szinkronizálást és a hátsó függöny szinkronizálást. Javítsa munkafolyamatát az intuitív kezelőszervekkel és a sokoldalú vakumódokkal.

Nagy felbontású OLED képernyő
Élénk OLED érintőképernyőjével az X3 nagy kontrasztú képernyőt kínál gyors frissítési gyakorisággal a hihetetlen megtekintési élmény érdekében. Beltéri és kültéri fényképezéshez egyaránt tökéletes, a képernyő fényerejét könnyedén állíthatja balra vagy jobbra csúsztatva, hogy a környezetéhez igazodjon, legyen az erős napfény vagy gyenge fényviszonyok. Van egy képernyőzár funkció is, amely megakadályozza a nem kívánt érintést, és további kényelmet biztosít.

Pontosság kéznél
Tapasztalja meg a zökkenőmentes sokoldalúságot az X3 kétirányú TCM-jével, amellyel azonnal és könnyedén válthat a TTL mód és a kézi mód között. Élvezze a gyors átállások kényelmét, amelyek rugalmasságot biztosítanak a különféle fényképezési forgatókönyvekhez való könnyű alkalmazkodáshoz. Akár a TTL mód egyszerűségét, akár a kézi üzemmód pontos vezérlését részesíti előnyben, az X3 lehetővé teszi a gyors váltást a kettő között.

Könnyen rögzíthető, strapabíró melegítő
Növelje fényképezési élményét az X3 robusztus vakupapucsával, amelyet a zökkenőmentes rögzítéshez és a fényképezőgép védőpapucsának optimális védelméhez terveztek. Mondjon búcsút a telepítési nehézségeknek. A könnyen felszerelhető hotshoe biztosítja a problémamentes rögzítést, így a felvételre koncentrálhat, nem a telepítésre.

Zökkenőmentes kapcsolat
A fejlett 2,4 GHz-es Godox Wireless X rendszert használva az X3 lehetővé teszi a Godox világítási beállítások könnyed és megbízható kezelését. A tartalék csatorna pásztázási funkciója megakadályozza az ugyanazon a csatornán működő többi felhasználó által okozott interferenciát. Figyelemre méltó funkció a vezeték nélküli szinkronizálás: mondjon búcsút a trigger és a vaku manuális hangolásának. Zökkenőmentesen csatlakoztassa az X3-at az új retro vakuhoz egyetlen érintéssel.
(Megjegyzés: A vezeték nélküli szinkronizálást a firmware-frissítések révén más Godox lámpákra is kiterjesztjük).

A te lövéseid, a te utat
Az X3 segítségével az Ön számára megfelelő módon irányíthatja a felvételeket. Válasszon az intuitív érintőképernyő vagy a valódi gombok tapintható érzete között. Az ultravékony és hatékony felhasználói felületnek köszönhetően az érintőképernyőn keresztül könnyedén válthat a beállítások és üzemmódok között. A kesztyűs fényképezéshez könnyedén beállíthatja a paramétereket az oldalsó gombokkal.

Gyors töltés, mindig készenlétben
A beépített újratölthető lítium akkumulátorral felszerelt X3 problémamentes áramellátást biztosít útközben. Az USB-C portnak köszönhetően a Xnano gyorsan, mindössze 2 óra alatt feltöltődik 0%-ról 100%-ra, így mindig készen állsz a pillanat megörökítésére. Ráadásul az USB-C kapcsolaton keresztül zökkenőmentesen frissítheti a firmware-t.

Jellemzők

Beépített lítium akkumulátor: 3,7V?850mAh
Töltési idő: ~2h
TTL automatikus vaku
Kézi vaku
Több vaku
Nagy sebességű szinkronizálás
Front Curtain Sync
Hátsó függöny szinkron
Vaku expozíciókompenzáció: +3EV (expozíciós érték), 1/3 Fé lépé

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett