Cikkszám: Márka: Godox

Godox LMD-40C csíptetős, dual lavalier mikrofon (4m)


Cikkszám: LMD-40C Márka: Godox

Godox LMD-40C csíptetős, dual lavalier mikrofon (4m)


Webáruház raktár

Várható érkezés: 2022. 12. 09.

Előrendelhető

II. kerületi üzletünkben

Várható érkezés: 2022. 12. 09.

Előrendelhető

19990 Ft

Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

A Godox LMD-40C Dual Omnidirectional Lavalier mikrofon két lav mikrofont tartalmaz egyetlen 3,5 mm-es TRRS csatlakozóhoz, így egyszerűen rögzíthet egyszerre két embert okostelefonjára, DSLR/tükör nélküli kamerára, kamerára, felvevőre, számítógépre vagy hasonló eszközre.

A széles frekvencia-választartományú és nagy érzékenységű LMD-40C lehetővé teszi a kiemelkedően tiszta hang rögzítését. A magas jel/zaj rádió hatékonyan csökkenti a nem kívánt zajokat. Az LMD-40C Dual változat két mikrofonnal rendelkezik egyetlen 3,5 mm-es TRRS csatlakozóhoz csatlakoztatva.

A szuper-kis mikrofonok nem feltűnőek és kellően kompetensek, ami garantálja a kiváló minőségű felvételt, miközben megőrzi az elegáns és professzionális megjelenést. A 4 méteres mikrofonkábellel a távolság többé nem fog visszatartani.

Könnyedén válthat a fényképezőgép és a kikapcsolt/okostelefon mód között, az LMD-40C kompatibilis kamerával, okostelefonnal, kamerával, felvevővel, táblagéppel és még sok mással. A mellékelt 6,5–3,5 mm-es adapterrel még szélesebb körű eszközökhöz csatlakoztatható.

A speciálisan készült, nagy sűrűségű hab hatékonyan csökkenti a nem kívánt zajokat. Könnyen hordozható és használható klipszes kialakításnak köszönhetően.

A csomagban:

Godox LMD-40C mikrofon

2 x habszivacs szélvédők

2 x mikrofon klipek

2 db horgos-hurkos szalagdarab

1/4" - 3,5 mm-es audioadapter

1x gombelem


Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@studioeszkozok.hu

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett