Cikkszám: GM4552L Márka: Gitzo

Gitzo monopod, 4 széria hosszú, 5 szekciós, karbon, hosszú (GM4552L)


Cikkszám: GM4552L Márka: Gitzo

Gitzo monopod, 4 széria hosszú, 5 szekciós, karbon, hosszú (GM4552L)


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 napon belül
Rendelhető

II. kerületi üzletünkben

Átvételre rendelhető

Nincs készleten

129900 Ft

Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

A Gitzo GM4552L 4-es szériás Monopodmagas, 5 szekciós . A legmagasabb a családban, így amit a legkönnyebb hordozhatóságra és stabilitásra terveztek. Kis helyen is kinyitható és könnyű, így nagyon hatékony ha tömeg vagy kerítés felett szeretnénk fotózni. Carbon eXact csövek segítségével maximális merevség és minimális súly érhető el. Kinyitva elérhetjük vele a 190 cm-es magasságot. Teherbírása 30 kg, mégis pillekönnyű, mindössze 730 gramm. G-lock Ultra zármechanizmusával a szekciók erősebben és stabilabban csatlakoznak, és védve vannak a portól és piszoktól is.
Megfordítható 1/4''-20 és 3/8''-16 csatlakozással rendelkezik. Zárva 56 cm, így könnyű akár egy hátizsákba is bepakolni. Lábán innovatív gumi lábvég van, mely elforduló gömbcsuklójával segít követni a mozgó tárgyalkat. A lábvég szükség esetén tüskés lábvégre cserélhető. Ergonomikus fogantyúval és levehető csuklópánttal rendelkezik a kényelmes és biztonságos használatért.

Súly 0.67 kg
Felső Csatlakozás 1/4″ csavar, 3/8″ csavar
Láb Szekciók 6
Min Magasság 44 cm
Maximum Magasság 154 cm
Zárt Hossz 44 cm
Biztonságos Teherbírás 30 kg
Hordtáska Tartozék nincs

 

7 év garancia: 2 év jótállás + 5 év kiterjesztett garancia

Erre a termékre 2 éves szavatosság vonatkozik. Ez a vásárlástól számítva 7 évre hosszabbítható meg az ingyenes "Kiterjesztett Garanciával", amennyiben a termékedet online regisztrálod.

2 év jótállás
A termék jótállása biztosítja, hogy megvásárolt termék megfelelően használható, azaz gyártási és anyaghibától mentes. Ez a garancia nem terjed ki a későbbi sérülésekre, valamint a nem rendeltetésszerű használatból adódó károkra. A jótállás időtartamát annak az országának a hatályos törvényei szabályozzák, ahol a terméket megvásároltad, Magyarországon ennek az időtartama 2 év. A jótállás érvényesítése érdekében kérjük őrizd meg a vásárláskor kapott blokkot. 

+5 év Kiterjesztett Garancia
A törvényileg biztosított jótálláson felül lehetőséged van a jótállási időszakot ingyenesen kiterjeszteni plusz 5 évvel, a vásárlás napjától számítva összesen 7 évre. A kiterjesztett garanciát akkor veheted igénybe, ha regisztrálod a vásárolt termékedet a Manfrotto honlapján  warranty.vitecimagingsolutions.com a vásárlástól számított 1 éven belül.


Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@studioeszkozok.hu

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett